Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELJKO JERKOV:
Povratak na članak

Zločin je da Hrvatska nije organizirala ovo natjecanje, pali smo na najnižoj političkoj razini

Poput Splita, gubitnici su i Osijek za Europski olimpijski festival mladih te Poreč za Mediteranske igre u sportovima na plaži

Komentari 4

Avatar horuk
horuk
09:25 11.10.2023.

Gradonačelnik Puljak je proglasio svojevrsni rat hrvatskoj vladi. To mu je glavna tema i tako skuplja političke poene. Njegov zadatak, kao u svakoj uteđenoj zemlji bi bio da organizira sve preduvjete, predloži vladi i da vlada onda to podrži. Sada i u ovom tekstu se ne kaže Bobu bob nego se dijeli krivica na sve. Pa nije vlada mogla bez angažmana splitske uprave išta uraditi. Bilo bi ionako bojkotirano od Puljka i njegovih sposobnjakovića. Ali neki pametnjaković će i to izokrenuti nekom pikassovom logikom i predstaviti Puljka kao dobronamjernog, sposobnog i pravednog.

VL
Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
11:44 11.10.2023.

OPG Puljak je nesposoban za voditi grad. Sve političke bodove dobiva isključivo na mržnji prema hdz-u. želja mu je sjest u HR Sabor ili još bolje EU parlament tu novci sami dolaze, a nesposobnost se ne vidi. samo još ovce treba uvjerit da njemu daju glas kako bi ispunio svoje osobne ciljeve

VL
Avatar The new statesman
The new statesman
09:10 11.10.2023.

Sto se on cudi ????Pa jasno je kao dan da imamo krajnje nesposobne kadrove zadnjih 20 godina !!!Premijeri umjesto da budu glavni menageri bave se politikanstvom i presipanjem iz supljeg u prazno parazitirajuci na EU fondovima predstavljajuci to kao nekee svoje uspjehe.Docim je u pitanju konkretna stvar svi padaju .

VL
SA
sani1
08:39 11.10.2023.

Nije ovo bila tema za Plenkošenka, eto zato nismo dobili.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.