Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak je sezona u punom jeku

Zlatni olimpijac Cernogoraz vratio se konobarenju

Giovanni Cernogoraz (1)
Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/9
08.08.2012.
u 15:20

Giovanni Cernogoraz vratio se jučer sa zlatnom medaljom u Novigrad Istarski, proslavio sa svojim sumještanima, a danas se već vratio svojem poslu - konobarenju u obiteljskom restoranu

Komentara 7

DE
denderi
06:20 09.08.2012.

..skroman .radišan, pošten ,a k tome još i olimpijski pobjednik ...bravo...političari ugledajte se u moralnost i etičnost ovog junaka...

SO
soldier85
08:08 09.08.2012.

taj čovjek je uzor po svojoj upornosti, marljivosti, karakteru, uspješnom iskorištenju talenta i takve ljude, takve primjere bi trebalo isticati i predstavljati mladim ljudima, a ne raznorazne kretenoide, velelopove i 'starlete' s nadrogiranim osmjehima po raznoraznim "časopisima za moderne žene..."

DU
Dudek
19:58 08.08.2012.

Da smo svi kao naš zlatni dečko kod nas bi teklo medi mleko.Vrijedan čovijek svaka čast i poštovanje. Pjevao je Himnu svoje zemle zar to nije ponos nas sviju. Mi svi tebi dugujemo Gospodine Giovanni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije