Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ronaldo se pohvalio

Zlatna lopta stigla i na trening madridskog Reala

Cristiano Ronaldo, Zlatna lopta
Foto: Real Madrid/Facebook
1/4
14.01.2014.
u 17:27

- Ne mislim sada stati, želim ju osvojiti i treći put u karijeri, a isto tako i ne želim opet dugo čekati na nju

Cristiano Ronaldo jučer je osvojio Zlatnu loptu, nagradu za najboljeg nogometaša u 2013. godini. Velika je to čast za Portugalca, ali i priznanje za sve u Realu.

- Presretan sam, osjećao sam ponos kad sam primao nagradu. Imao sam privilegiju da nagradu primim od Pelea i Platinija, dvije istinske nogometne legende, rekao je Ronaldo.

Ovo mu je drugi put da je osvojio ovo prestižnu nagradu, ranije ju je osvojio 2008. godine kada je igrao za Manchester United.

- Ne mislim sada stati, želim ju osvojiti i treći put u karijeri, a isto tako i ne želim opet dugo čekati na nju.

Već danas je Ronaldo bio na treningu sa suigračima, a donio je i Zlatnu loptu. Modrić i društvo fotografirali su se s njom, razgledavali ju, čestitali suigraču na velikom ostvarenju.

- Ovu nagradu želim posvetiti svojim suigračima, trenerima i svima u Realu. Bez kolektiva nema ni individualnih priznanja, zaključio je Ronaldo.

>>Ronaldo u suzama primio Zlatnu loptu, Peleu posebna nagrada!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije