Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZJAVA IZBORNIKA

Zlatko Dalić komentirao ždrijeb: Dobili smo najtežu skupinu

Bursa: Zlatko Dalić nakon utakmice s Turskom dao izjavu za medije
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
02.12.2023.
u 19:30

- Talijani su europski prvaci i imaju svoju kvalitetu. Albance moram još bolje proučiti, s njima igramo drugu utakmicu, znači možda bude odlučujuća. Nadam se da ćemo za šest mjeseci svi biti zdravi. Cilj nam je proći grupnu fazu.

Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će u skupini B Eura 2024 u Njemačkoj s nacionalnim vrstama Španjolske, Albanije i Italijom, odlučio je ždrijeb u Hamburgu.

Hrvatska je dobila tešku skupinu, a s tim se slaže i izbornik Zlatko Dalić.

- Najteža grupa, ja mislim, igramo protiv aktualnog europskog prvaka, aktualnog osvajača Lige nacija i tu smo mi kao treći na svijetu. Albanija je bila prva u kvalifikacijskoj grupi. Težak ždrijeb, teški protivnici - rekao je izbornik Dalić za HRT te dodao:

- Talijani su europski prvaci i imaju svoju kvalitetu. Albance moram još bolje proučiti, s njima igramo drugu utakmicu, znači možda bude odlučujuća. Nadam se da ćemo za šest mjeseci svi biti zdravi. Cilj nam je proći grupnu fazu.

Mislite li da Hrvatska može proći skupinu na Euru?

 

 
Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Salt-n-Pepa
Salt-n-Pepa
19:34 02.12.2023.

Hrvatska-najbolja kad je najteže! 🇭🇷

FR
freeshooter
20:08 02.12.2023.

...svakako je najjača skupina sa tri velike ekipe... no mislim da ćemo mi imati taj potreban impuls i proći dalje, a dobro je što od starta moramo igrati najjače, to nam je možda i prednost za dalje, odmah uđemo u naviši mod... isto je dobro što prvu igramo sa Španjolskom, a zadnju sa Italijom... možda je sve ovo i dobro za nas... uvijek smo najjači kada treba, i motivirani... neka se oni brinu radi nas... ajmooo vatreni, samo hrabro, idemo do kraja...

Avatar barba_barba
barba_barba
20:27 02.12.2023.

Zoka je Albance najbolje proučio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije