Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIJENJENI PIKSI

Zlatko Dalić ima manju plaću od izbornika Srbije! Evo koliko zarađuju treneri reprezentacija

Zagreb: Hrvatski izbornik Zlatko Dalić održao konferenciju za medije nakon pobjede nad Danskom
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
08.11.2022.
u 18:59

Na prvom mjestu nalazi se strateg Njemačke, koji godišnje uprihodi šest i pol milijuna eura. Razlika u zaradi trenera Hrvatske i Srbije jest 100 tisuća eura.

Znamo da nogometaši koji će nastupiti na Mundijalu u Katru zarađuju astronomske svote novca, ali rijetko kada se priča o zaradi izbornika. Ipak, dva tjedna prije Svjetskog prvenstva, ni to više nije nepoznanica, javlja srpski Blic.

Na prvom mjestu nalazi se trener Njemačke Hansi Flick. On zarađuje šest i pol milijuna eura, prema informacijama kojima raspolaže Finance Football. Odmah iza njega je Englez Gareth Southgate koji ima plaću od 5.8 milijuna eura godišnje.

Zanimljivo je da Zlatko Dalić, izbornik Hrvatske koji je vodio zemlju do finala SP u Rusiji, ima plaću od 550 tisuća eura, što je manje od cifre koju zarađuje trener Srbije.

06, November, 2021, Belgrade - Press conference of the selector of the A team of the Serbian national football team Dragan Stojkovic on the occasion of the announcement of the list of players he is counting on in the upcoming two matches (Qatar, friendly, November 11 Rajko Mitic Stadium in Belgrade and Portugal, World Cup qualifiers, November 14, Da Luz Stadium, Lisbon) was held at the Hilton Hotel. Milan Vukovic, Dragan Stojkovic Piksi. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 06, novembar, 2021, Beograd - Konferencija za medije selektora A tima fudbalske reprezentacije Srbije Dragana Stojkovica povodom objave spiska igraca na koje racuna u predstojece dve utakmice (Katar, prijateljska, 11. novembar stadion Rajko Mitic u Beogradu i Portugal, kvalifikacije za SP, 14. novembar, stadion Da Luz– Lisabon) prodrzana je u hotelu Hilton. Photo: Antonio Ahel/ATAImages Photo: Antonio Ahel/PIXSELL
Foto: Antonio Ahel

Naime, Dragan Stojković - Piksi godišnje uprihodi 650 tisuća eura. Funkciju trenera Orlova obnaša od ožujka prošle godine, a u 20 je utakmica upisao 13 pobjeda, uz četiri remija i tri poraza. 

>> VIDEO: Senzacija na Maksimiru: Dinamo srušio Chelsea na otvaranju Lige prvaka!

 

 

Komentara 15

KO
koraknaprijed
20:26 08.11.2022.

Dalic je čovjek,domoljub,vjernik i vrhunski izbornik,svaka čast i hvala.

DU
Deleted user
20:41 08.11.2022.

Pa da ima veću plaću, što bi ostalo za Kustića i splitski lobi?

JO
Joseph1
20:09 08.11.2022.

Još malo srbovanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije