Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PPD Zagreb i PSG igraju prvi put

Zlatan Saračević: Mogu li do još jednog uspjeha? Sve je moguće

Zlatko Saračević
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
05.10.2014.
u 09:50

Probat ćemo igrati sve vrste obrane pa što bude. Imamo dva nova igrača, Mihića i Vuglača – kaže pomoćni trener Zagreba

Rukometaši PPD Zagreba za manje od dva sata leta stigli su u Pariz gdje će večeras (19 sati) igrati protiv PSG-a u drugom kolu skupine Lige prvaka. Zvučat će možda nevjerojatno, ali ova dva kluba nisu do sada odigrala nijednu međusobnu službenu utakmicu. I dok su zagrebaši veterani u Ligi prvaka, Parižanima je ovo tek treći nastup. Neupitno je da Parižani ne mogu po trofejima dostići zagrebaše bez obzira na to što su osnovani znatno ranije.

– Ispada da ću i treći put ove sezone voditi momčad. Prva dva puta pokazala su se uspješnima, pobijedili smo Meškov u Brestu i Kiel kod kuće. Mogu li do trećeg uspjeha? Sve je moguće – rekao je Zlatan Saračević, koji je sjediti na klupi jer Veselin Vujović mora odraditi još jednu utakmicu kazne.

– Drago mi je što će na drugoj strani, na klupi PSG-a, biti moj nekadašnji suigrač iz Nimesa i moj dobar prijatelj Philippe Gardent. Nije da se čujemo svaki dan telefonom, ali kad se negdje ovako sretnemo, uvijek se prisjećamo lijepih francuskih dana – istaknuo je Saračević.

Čudno kako mu prijatelj nije dobio otkaz s obzirom na to da s ultraskupom momčadi lani nije ušao na završni turnir Lige prvaka niti je osvojio francusko prvenstvo.

– Nema u Francuskoj tako laganih otkaza. On ima ugovor na četiri godine. Mogu ga zamijeniti, ali mu moraju plaćati dok god mu traje ugovor. Nema smisla imati na plaći dva trenera – rekao je Saračević.

Kakva je taktika protiv PSG-a?

– Taktika je da probamo odigrati sve vrste obrane pa što bude. U odnosu na Kiel došli smo s dva nova igrača, Mihićem i Vuglačem – istaknuo je Saračević.

Dečki su dobro raspoloženi stigli u hotel, malo pospani od ranog buđenja, no nisu uspjeli odmah ući u sobe. Naime, kako su došli prije podneva, još svi gosti nisu napustili hotel pa je bilo malo čekanja. Sreća da je radio Wi-Fi pa su svi odmah prionuli na surfanje, slanje poruka, čitanje najnovijih vijesti...

>> Zlatko Saračević se iz Francuske vratio bez naslova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije