Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNI NAPADAČ

Ibrahimović se vraća! Potpisao je novi ugovor

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL
24.08.2017.
u 15:34

- Vratio sam se kako bih završio ono što sam započeo. I klub i ja smo željeli da ostanem.

Zlatan Ibrahimović (35) ostaje u Manchester Unitedu. Crveni vragovi objavili su da je potpisao ugovor na godinu dana i dobio dres s brojem 10.

Ibrahimović je i prošle sezone bio u Unitedu i teško se ozlijedio u utakmici protiv Anderlechta. Tada mu klub nije htio dati novi ugovor, no došlo je do obrata. Zlatan se još uvijek oporavlja od ozljede i njegov se povratak očekuje početkom iduće godine.

- Oduševljeni smo što je Zlatan na putu prema oporavku i što će nam pomoći svojim iskustvom. Ne sumnjam da će biti važan dio momčadi u drugom dijelu sezone - rekao je trener Jose Mourinho, dok je Ibrahimović dodao:

- Vratio sam se kako bih završio ono što sam započeo. I klub i ja smo željeli da ostanem. Ne mogu dočekati da se vratim na Old Trafford. Dat ću sve od sebe da prvu utakmicu dočekam u najboljoj formi.

Komentara 1

CE
centirion
05:36 25.08.2017.

Koga briga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije