Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJEDOK VREMENA
Povratak na članak

Zlatan Ibrahimović ispričao svijetu kako je bilo u Jugoslaviji: 'To je nešto sasvim drugo, postojao je komunizam'

– Ja sam Šveđanin, ali sam i mješanac: moja je majka Hrvatica i katolkinja, moj otac je Bosanac i musliman, većinu svoje karijere živio sam u Italiji...

Komentari 5

CO
Cosinus
13:32 01.12.2021.

Čovjek točno zna što želi i svaka mu čast na tome. Ne vidim da je bilo koga zeznuo i ne pati od toga da ga netko voli.

VL
DA
Darlboro
18:13 01.12.2021.

Hahaha čuj, Ibra ispričao svijetu kako je bilo u jugi 🤣🤣...nije znao gdje je šupalj za vrijeme juge, a ne kako je bilo ... Sačuvaj bože naslova

VL
PR
Prekosutra
17:26 01.12.2021.

Odgovor Ibrahimovica na prvo pitanje povodom predstavljanja nove knjige Adrenalina: Na kojem jeziku zapravo misli? - Ovisi. Na terenu nikad ne mislim na švedskom, to je previše ljubazan jezik, a na terenu trebaš grubost. Tada mislim na hrvatskom. Ponekad na engleskom ili talijanskom. Ali kod kuće, s obitelji, gajimo svedsku tradiciju.

VL
Avatar Bud Humski
Bud Humski
11:42 01.12.2021.

Duboke misli plitkog "filozofa"...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.