Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NENAD ŠOŠTARIĆ
Povratak na članak

Spavao sa štakorima, zarađivao 'siću', a sada je s Hrvatskom napravio čudo!

- Sjećam se da smo jednom išli na utakmicu u Crikvenicu, ali negdje oko Delnica pokvario nam se autobus pa smo pješke otišli do prve autobusne stanice a zatim redovitim prijevozom krenuli do Crikvenice

Komentari 5

IV
IvanVrhovljan
23:37 21.12.2020.

Nisam znao za starog trenera, Nenada Šoštarića, na prvi pogled bez mojih očekivanja, te za njegov tretman rukometa kao igre bez (profesionalnog) presinga. Drago mi je što je spomenuo štakore (svoje siromaštvo) i zarađivanje kao 'kartodrapec', a da se uz to zna opustiti u pjesmama, pa još i marljivo savladati desetak jezika. Dakako, najviše mi je drago zbog ovih veselih djevojaka rukometašica, brončanih pobjednica, i to pogotovo zato što su i one usvojile njegovu igru, dakle više kao plemenito druženje, kao životnu igru, kojoj prvo mjesto nije jedini cilj u životu.

VL
Avatar manjejeviše
manjejeviše
09:27 21.12.2020.

HR rukomet osim PPD ZG u muškom i Podravke u ženskom je teška sirotinja i amaterizam nažalost.

VL
Avatar Iwan_Daworković_Gemišt
Iwan_Daworković_Gemišt
12:40 21.12.2020.

Štakora ima nedvojbeno i danas. Gdje se skrivaju da se samo nasluti. Ali ih ima.

VL
Avatar ivica48
ivica48
09:24 21.12.2020.

Spavo sa štakorima

VL
AE
Aedes2017
15:20 21.12.2020.

Neki dan, ispred,, Contija,, pobježe štakor u kanalizaciju. Tako da ne mislimo da ima štakora samo u srpskim hotelima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.