Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srbija u hotelu Lav

Živojinović: Ovo je mogao biti finale

'05.07.2010., Split - Davis Cup reprezentacija Srbije stigla u hotel Le Meridien Lav. Novak Djokovic u pratnji zastitara.  Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
05.07.2010.
u 17:15

Nismo tražili dodatne sigurnosne mjere jer nam to zaista nije potrebno, rekao je Slobodan Živojinović.

Lepa Brena na prvom sjedištu, u istom redu Slobodan Živojinović, autobus je iz zračne luke stigao u pratnji dva policijska automobila.

Svi oni koji su mislili da će biti posebnog osiguranja, odnosno da će biti nekog vrućeg dočeka začinjenog zakrvavljenim očima, grdno su se prevarili. Prva je iz autobusa izletjela Brena, hitro uzela ključ na recepciji i otišla u sobu.

– Hvala na dočeku – ljubazno je rekla.

Drugi igrač svijeta Novak Đoković, sa suigračima, valjda da izbjegne medijsku navalu, u hotel Lav le Meridien ušao je na drugi ulaz. Srbijansko izaslanstvo broji gotovo četrdeset članova.

– I u Srbiji i u Hrvatskoj priča se da će biti žestoko. A Split je sportski grad, s teniskom tradicijom. Uza Split me vežu samo najljepša sjećanja, tko bi zaboravio 1985. godinu i dvoboj s Australijom kada su navijači dvoranu punili i u ponoć. Očekujem da će ozračje biti navijačko i sportsko – rekao je predsjednik Teniskog saveza Srbije Slobodan Živojinović, koji je sa suprugom čest gost na našoj obali.

Živojinović se nije izletio s prognozama o pobjedniku susreta. Kad bi spomenuo meč, med i mlijeko iz njegovih usta tekli su u potocima.

– Šteta je što se susrećemo tako rano, obje su momčadi dobre i mogli smo igrati i u finalu – kaže Živojinović.

Osim nekoliko policajaca koji će kontrolirati da sve bude u redu, za sigurnost srbijanske reprezentacije brinu se i tri zaštitara. I to je sve.

– Nismo tražili dodatne sigurnosne mjere jer nam zaista nisu potrebne – objasnio je Živojinović. (om)

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
20:09 05.07.2010.

Split je grad sa ne samo teniskom tradicijom, nego i sa sveobuhvatnom sportskom tradicijom. Što se mene tiče kao Srbinu iz Vojvodine, meni je i dan danas Hajduk u srcu, jedini fudbalski klub za koji sam ikada navijao. Narode manimo se glupavoga nacionalizma koji nam nije doneo ništa dobro, to je samo sport i tako treba i da ostane. Želim građanima Splita sve najbolje, lepo raspoloženje, da navijaju za svoju reprezentaciju, i neka bolji pobedi. A ko bude pobednik neka nakraju bude svetski prvak!!!.

10
101lakeoswego
20:58 05.07.2010.

je kaj je da je, tocno da je split grad sportam muzike i zabave , pet puta je manji nek zagreb a uvijek uspije stvorit vrhunske sportase, pa kak je to moguce, vjerojatno more, klima opusteni ljudi, bravo splite

Avatar billybull
billybull
00:14 06.07.2010.

joj, razbili buju nas ko bugarsku skupstinu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije