Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNIK MAX! DONOSI

Zidane i Hrvati - idol mu je bio Baka, učili su ga Aljoša i Mlinka...

Luka Modrić i Zinedine Zidane
Foto: UESyndication/PIXSELL
20.05.2016.
u 15:55

- Molili smo se da Zidane puca, a ja sam mu trčao u blok... Ostalo znate - prisjeća se Živković u velikom intervjuu za tjednik Max!

Sportski tjednik Max! Germanijak i ove subote donosi čitateljima pregršt zanimljivih tema iz svijeta sporta, a posebno treba istaknuti pripreme za Ligu prvaka i Zinedinea Zidanea, desetljećima povezanog uz hrvatske nogometaše.

Idol mu je bio Blaž Slišković, učio je od Aljoše Asanovića i Marka Mlinarića, priliku mu je po prvi put dao Boro Primorac. Sad trenira Luku Modrića...

No ima još kontakata s Hrvatima, Boris Živković ga je čuvao u finalu Lige prvaka 2002. godine, kad je Real Madrid pobijedio Bayer Leverkusen 2:1.

- Molili smo se da Zidane puca, a ja sam mu trčao u blok... Ostalo znate - prisjeća se Živković u velikom intervjuu za tjednik Max!

Prisjetio se i Nenad Bjelica svojih kontakata s Diegom Simeoneom, o kojem je pripremljen i poseban tekst. U njemu će čitatelji otkriti kakav je bio put borbenog Argentinca, od najranijih igračkih dana.

Tjednik Max! Germanijak donosi i ekskluzivni razgovor s teniskom legendom Johnom McEnroeom, koji govori o odnosu s Goranom Ivaniševićem, budućnosti Borne Ćorića i što se može očekivati od Marina Čilića.

Pripremljeno je i pregršt drugih tema, od Stipe Miočića, Hrvata u iseljeništvu pa do Luke Stepančića koji samo za vas prognozira kako će završiti Final Four rukometne Lige prvaka...

Foto: Max

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije