Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PEKINGU

Žestoka svađa poznatih tenisačica: Strasti smirivala sutkinja!

Sloane Stephens Anastazija Pavljučenkova
Foto: Screenshot
1/2
01.10.2018.
u 18:30

Strasti je odlučila primiriti glavna sutkinja Jenny Zhang koja je shvatila ozbiljnost situacije te se spustila sa stolice.

Sloane Stephens izborila je drugo kolo WTA turnira u Pekingu pobjedom 6:7, 6:4, 6:4 protiv Anastazije Pavljučenkove, no meč će se ostati upamćen po žestokoj svađi tenisačica.

Sve je krenulo kod vodstva Stephens 5:2 u drugom setu kada je Ruskinja pozvala medicinski time-out. Amerikanka ju je prozvala da glumi ozljedu.

- Zoveš liječnika na 5-2?! Smiješna si! Nisi ozlijeđena. Pokazuješ ogromno nepoštovanje - vikala je Stephens, na što je Pavljučenkova odgovorila.

- Ma, ti znaš jesam li ozlijeđena?

Strasti je odlučila primiriti glavna sutkinja Jenny Zhang koja je shvatila ozbiljnost situacije te se spustila sa stolice.

>> Pogledajte i kako je Verdasco izgubio živce

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
19:29 01.10.2018.

Ako sada napišem da su najnekulturnije tenisačice crnkinje, optužiti će me se za rasizam i dobiti ću opomenu. Eto, pa neću to napisati...

BL
bla3108
19:49 01.10.2018.

sigurno joj je najveci uzor Serena Williams...

NJ
njofra51
10:14 04.10.2018.

to isto je Sevastova napravila Donni. Imala je 3 medical time outa, kada je trebalo Donnu poremetiti, a na kraju skakutala kao navijena.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije