Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA HNL

Željko Kopić: Pokazali smo 'fajterski gard'!

Željko Kopić
Igor Kralj/PIXSELL
03.10.2015.
u 10:30

'Možda su igrači podsvjesno pomislili da je utakmica gotova u tom trenutku. To je kod gostiju vjerojatno izazvalo pozitivan šok.'

Umalo se predstava u Kranjčevićevoj između Lokomotive i Slavena Belupa pretvorila u još jedan sudački fijasko. Dugo bi odluke Marija Zebeca bile glavna tema da Lokosi i Belupo nisu podijelili bodove (1:1). Jer, u 78. minuti Zebec nije dosudio očiti jedanaesterac na Mateasu Deliću kojega su braniči lokosa 'izuli iz kopačka'. U tom je trenutku gostujući trener Željko Kopić utrčao u travnjak i od bijesa se bacio na travnjak.

Jasno je bilo što misli o sudačkoj odluci koju nakon utakmice nije želio komentirati. Bilo je to kod vodstva domaćina, u 64. je Franko Andrijašević zabio glavom nakon ubačaja iz kornera Zvonka Pamića. No, zvijezde su se posložile u 86. minuti kada je Zebec drugi prekršaj na Deliću u domaćem šesnaestercu okarakterizirao kao jedanaesterac. Potpuno opravdano. Muzafer Ejupi bio je siguran s bijele točke.

Ali junak utakmice bio je Matjaž Rozman, vratar Slavena koji je u nekoliko navrata Lokomotivinim napadačima 'skidao' udarce u situacijama jedan na jedan. No, pravi gubitnik je domaći trener Sreten Ćuk koji je od 77. minute, osim vodstva, imao i igrača više na terenu jer je Mikulić dobio drugi žuti karton zbog preoštrog starta.

– Možda su igrači podsvjesno pomislili da je utakmica gotova u tom trenutku. To je kod gostiju vjerojatno izazvalo pozitivan šok. Možda sam i mogao nešto napraviti da sam imao time-out. Ovako, utakmica ode u kanal iz kojeg nema povratka – kazao je Ćuk.

Njegov kolega sa suprotne strane, Željko Kopić, posebno je bio zadovoljan jednim detaljem.

– Pokazali smo pravi 'fajterski gard' – kazao je Kopić.

>> 'Zdravko Mamić je dobar sportski radnik, a narod i publika o njemu su svoje rekli'

Komentara 2

KO
koprivnica2002
13:59 05.10.2015.

Dva penala na Deliću jedan dosuđen, još prekršaj na Parackom i drugi žuti za Mrčelu(dobio Bručić) kod penala na Deliću, a sudac uvijek na par metri i ko onda da posumlja u grešku. ČISTA KRAĐA. Sudbina malog kluba u HNL, a stadioni prazni.... čudno. I mi još rijetki koji idemo na utakmice mislim da neva više smisla.

Avatar Peterančan
Peterančan
11:37 03.10.2015.

Lokomotiva = Mamić. Suci = Mamić. I kak da Slaven pobijedi? Nedosuđenim penalom Slaven je zakinut za naredna dva boda, Zebec bude malo na ledu, tak da ima vremena uživati u eurima, i ... sutra sve po starom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije