Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raskinuli ugovor

Željko Babić otišao iz Gorenja, ali klupa PPD Zagreba nije mu baš previše blizu

Željko Babić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
26.04.2018.
u 10:08

– Mislili smo da ćemo s Babićem uspjeti izaći iz rezultatske krize, ali se to nije dogodilo. Razgovarao sam dugo s Babićem i odlučili smo da je najbolje da se raziđemo.

Željko Babić nije više trener rukometaša Gorenja iz Velenja. Sporazumno je raskinut ugovor koji je bio potpisao na dvije godine.

Smjena se dogodila nakon četvrtog uzastopnog poraza Gorenja u domaćem prvenstvu. Gorenje je odlučilo sljedeće godine jako smanjiti budžet i osloniti se isključivo na domaće igrače u klubu.

Željko Babić
1/11

– Mislili smo da ćemo s Babićem uspjeti izaći iz rezultatske krize, ali se to nije dogodilo. Razgovarao sam dugo s Babićem i odlučili smo da je najbolje da se raziđemo. Umjesto njega klub će do kraja sezone voditi 34-godišnji Klemen Luzar – istaknuo je Janez Gams, sportski direktor kluba.

Željko Babić, eto, nije se dugo zadržao u Gorenju. Nije uspio odraditi ni jednu cijelu sezonu. Netko će sada reći da ima slobodne ruke kako bi preuzeo momčad PPD Zagreba.

No čelnici hrvatskog prvaka trenutačno ne razmišljaju o Babiću, već o Lini Červaru. Naime, Lino Červar trebao je preuzeti klupu još 1. veljače ove godine, nakon Europskog prvenstva.

No Lino je rekao kako bi bilo bolje da Saračević odradi sezonu do kraja, a da se on posveti reprezentaciji koju u lipnju očekuju utakmice kvalifikacije za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2019. godine. Novi pregovori s Linom krenut će sredinom lipnja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije