Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hoćemo li se pokrenuti?
Povratak na članak

Želimo jak turizam, a ne znamo iskoristiti ni brend naših sportaša

Nedavno su u emisiji “Otvoreno” sudjelovali ministar turizma Gari Capelli i direktor HTZ-a Kristijan Staničić, ali ni jednom riječju nisu spomenuli sport kao komunikacijski kanal za privlačenje potencijalnih gostiju.

Komentari 3

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
10:16 11.05.2019.

Koja to zemlja ima brand sportasa i koristi ih u turizmu?

VL
SA
samoborka
16:31 11.05.2019.

Samo se vi zavaravajte. Briga ikoga za hrvatske (ili icije) spostase. Zivite u proslosti. Danasnje generacije pate na samopromociju i zele doci u destinaciju u kojoj se mogu naslikavati po "fancy" restoranima, "fancy" klubovima, razvikanim slikovitim mjestima i krajolicima..znaci,na sve ono sto mogu poslikati i prenemagati se na drustvenim mrezama. A nama su i dalje glavni i neizbjezan "specijalitet" cevapi i turske baklave, nis koristi siptarski sladoledi. Svi su lijeni uzgojiti svoju rajcicu,svoje voce i povrce za prodati turistu,pa turisti jedu sramotno smece uvezeno iz tko zna koje rupe.Sve je puno glomaznog otpada uz ceste..Hrdjavi mostovi, obrasla dvorista, derutni napusteni objekti.. Ma samo se vi zavaravajte. Svijet je prepun ljepota i pticjeg mlijeka,i za svakog turista se treba Trgati i dati sve od sebe, a ne laprdati gluposti i busati se u prsa. U Hrvatsku vecinom dolaze turisti losije platezne moci jer vecinom jedino takve Hrvatska zasluzuje svojim nivoom ponude.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.