Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priopćenje KN Torcida

Želimo Hajduk po Barceloninu modelu upravljanja klubom

Stipe Lekić Torcida
Arhiva VL
28.02.2011.
u 21:39

Torcida je na svojim web stranicama izdala priopćenje kao reakciju na poljudski sastanak

"Izbor nove uprave nije naša zadaća, a niti naša odgovornost, stoga ne želimo biti alibi u završnom činu natječaja koji se nije provodio po načelima Kodeksa kao sastavnog dijela Statuta kluba. Ne želimo biti dio nečega što je u samom začetku postavljeno na krive temelje. KN Torcida nije zainteresiran za kadroviranje Hajdukom, niti ga zanimaju pozicije u klubu. Predali smo klubu projekt kojim se Hajduku omogućuje dugoročan razvoj i stabilnost po uzoru na Barcelonin model upravljanja, a navedeni projekt uskoro ćemo predočiti i široj javnosti", uz ostalo stoji u priopćenju Kluba navijača Torcida.

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
00:12 01.03.2011.

Nisu zainteresirani za kadroviranje u Hajduku? A znali su potjerati Špacu i Svagušu! Sada je Hajduk u qurcu!

DU
dubrovnik2011
22:42 28.02.2011.

da,naravno.i drzavni proracun kao sto ima abu dhabi.svi bi samo rusili,a sada kada treba nesto predlozit peru ruke,klasicna hrvatska prica

PL
PLAVI9
22:43 28.02.2011.

I onda smo im rekli..:\"obezbjedite pare kao Barcelona...izgradite stadion..kao Barcelona... Dovedite sve najbolje igrace svjeta ..kao Barcelona...\"...a mi cemo onda odlucivati sta i kako..vide pameti mili boze...vidi mu samo glave kolika mu je...ma bjezi kuci sjedi i nejavljaj se vise...niste u stanu voditi brigu o samim sebi a vodili bi Hajduk...hahahah..ja pameti dragi boze...jel to vi mislite da su navijaci kupili Barcine igrace...ma u kucu se zavucite i ni rijeci vise...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije