Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREBAJU IM BODOVI

Zekić na presici zavapio prema igračima: 'Ako nemaš motiva, pogriješio si zanimanje'

Osijek i Rudeš sastali se 20. kolu SuperSport HNL-a
Davor Javorovic/PIXSELL
16.02.2024.
u 13:16

Nogometaši Osijeka imaju za cilj pobijediti Goricu na svom terenu ako žele nastaviti držati četvrtu poziciju

Poraz u Puli bio je za nogometaše Osijeka baš bolan. Nastavak je to slabe forme koju izabranici Zorana Zekića pružaju u većem dijelu sezone. Čeka ih ogled s Goricom, u kojem će bijelo-plavi pokušati doći do važnih bodova u borbi za četvrto mjesto.

- Mora biti bolje. Imamo dosta motiva u svakom smislu. S energijom, kvalitetom i rezultatom da se iskupimo za sve što je bilo. Predugo traje tjedan, vidjeli smo nažalost na svojoj koži što znači kada nisi 100 posto unutra. Nadam se da je to bio zadnji put i da ćemo pružiti bolju partiju u nedjelju - rekao je trener Osijeka.

Pozvao je njegove igrače da daju više angažmana u bitnoj utakmici.

- Ne podcjenjujem Istru, ali naša izvedba bila je ispod svake razine i u svakom smislu. Ponavljam mjesecima da smo u trenutku da moramo biti 120 posto u treningu i na utakmici. Treba pronaći ljude koji će ubrizgati protok lopte, rješavati situacije “jedan na jedan”. Fali mi hrabrosti, odlučnosti, samopouzdanja. Kad si u strahu teško je prijeći cestu preko zebre. Treba otpustit kočnice i igrati nogomet - dodao je.

Nedostajat će u kadru Osijeka Ramon Mierez. Ne treba pričati previše o tome koliko bi samo to bio veliki hendikep za momčad. Vidjet će Zekić hoće li mući nastupiti Jurišić i Nejašmić.

Osijek i Rudeš sastali se 20. kolu SuperSport HNL-a
1/3

- Želja mi je da igraju najspremniji. Roko je igrao takav cijelu utakmicu, Ramon nam fali u svakom smislu, ne trebam to reći. Nadam se da ćemo početi igrati nogomet a ne samo pričati o njemu - rekao je Zekić pa za kraj dodao: 

- Žalosno je da o tome pričamo. Ako nemaš motiva, želje i energije za ovo pogriješio si sport i zanimanje. Nadam se da o tome nećemo nikad razgovarati. Da je to preduvjet koji mora postojati pa da ćemo dalje sve drugo nadograditi. Da će navijači to prepoznati. Molim ih, nije im lako gledati Osijek u ovakvom izdanju, a nije niti meni. Morama istrpjeti, pomoći dečkima da uživamo u nogometu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije