Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
One vole sport
Povratak na članak

Što su sve zečice i starlete spremne učiniti za pobjede svojih miljenika

I nikad kao u ovo doba društvenih mreža nismo imali prilike vidjeti tolik broj žena s istom namjerom – razgolititi se ako njihov omiljeni klub ili sportaš zabilježi uspjeh

Komentari 3

DU
Deleted user
20:55 12.06.2017.

Pa nisu one ništa spremne napraviti za pobjedu nečega ili nekoga, razlozi obnaživanja su puno prozaičniji. Sve se zapravo svodi kako jednu stvar što češće i skuplje unovčit. Rad za plaću ( pa bila ona i pristojna) nije nešto štošto usrećuje ove cure. Nogomet je samo odličan ambijent za njih, jer na kraju potencijalne mušterije su bogom dane, puni para a nisu baš nešto zahtjevni. I ne ispituju ni matematiku ni gramatiku.

VL
MA
marli
12:08 13.06.2017.

Ovo je već jadno ! Polugole i gole "sponze" su već toliko isfurane da ovo spada već u jadnoću. Žene sa dostojanstvom i usađenim vrijednostima - najtraženije

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.