Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVISOV KUP

Ždrijeb finala Davisova kupa: Otvaraju Nalbandian i Ferrer

20.11.2008.
u 18:00

U argentinskoj Mar del Plati održan je ždrijeb mečeva za finalni susret Davisova kupa između repreznentacija Argentine i Španjolske, koji je na rasporedu od petka do nedjelje.

Prvi dvoboj u petak odigrat će u Mar del Plati David Nalbandian i David Ferrer. Njih su dvojica susjedi na ATP ljestvici, argentinski David (Nalbandian) jest na 11., a španjolski David na 12. mjestu ulazne ATP ljestvice. Dosad su njih dvojica odigrala već devet susreta, a uspješniji je bio Španjolac. Ferrer je, naime, dobio šest, a Nalbandian tri meča.

Nakon njih za Argentinu će igrati deveti tenisač svijeta Juan Martin del Potro, a za Španjolsku Feliciano Lopez, 31. igrač na ulaznoj ATP ljestvici. U dosadašnja tri dvoboja, Del Potro je dva puta bio bolji.

U subotnjoj igri parova za Argentinu će igrati Jose Acasuso i Agustin Calleri, a za Španjolsku Feliciano Lopez i Fernando Verdasco. U nedjelju je prvo na rasporedu dvoboj najboljih igrača obje reprezentacije, Del Potra i Ferrera, a potom i susret između Nalbandiana i Lopeza.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije