Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gabela
Povratak na članak

Zdravko Mamić opet izbjegao plavu noć

Nakon što je finalni susret Memorijala Andrije Ankovića u Gabeli između Dinama i Splita završen pobjedom Splićana na jedanesterce (4:2, 0:0), domaćini su navečer organizirali tradicionalnu plavo-bijelu noć.

Komentari 5

JA
JackRussell
11:37 21.01.2012.

Očito je da se Mamić ne želi više povlačiti po medijima, ali ova novinarska gamad ga jednostavno ne pušta na miru....kad ništa Mamić ne govori, ova banda piše \"Mamić nije ništa rekao...\" katastrofa...

VL
MA
maraton
11:41 21.01.2012.

Samo veliki Hrvati ka šta su dinamovci slušaju Nedu Ukraden kojo Juga viri iz g....e i nekog Nazifa Gljivu.

VL
Avatar mohito
mohito
15:36 21.01.2012.

...to veliki hrvatine hercegovci dovedu nedu ukradne na dinamovu oprostajku ( a ko je taj nazif gliva?!?)

VL
VA
valsimot53
18:19 21.01.2012.

JR, tvoje suosjecanje sa maminjom me dirnulo do suza. Kad malo razmislim, stvarno ga treba zaliti: trosi milione poreznih obveznika za promociju svojeg samaritanstva, svako malo radi nekaznjeno krivicna djela,prijeti smrcu novinarima, fizicki napada prometne policajce, gradske sluzbenike pa i pripadnike poe vec desetak godina je u sukobu interesa, ubire dozivotni harac od svih koji zele igrati u dinamu i repki..................................................................................covjeku je tako tesko da ga jednostavno svi moramo zaliti

VL
DU
Deleted user
22:04 21.01.2012.

NAZIF GLJIVA! Hahahahahahaha!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.