Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki projekt

Zdravko Mamić i Dinamo odlučili pomoći Željezničaru

Zdravko Mamić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/5
15.12.2016.
u 23:07

"Čelnici Dinama odlučili su podržati veliki infrastrukturni projekt našeg Kluba kupovinom pet desetogodišnjih ulaznica. Uz GNK Dinamo, projekt će osobno podržati i savjetnik kluba, Zdravko Mamić, kupnjom jedne desetogodišnje ulaznice", poručili su iz Željezničara

Sarajevski Željezničar kreće u izgradnju istočne tribine na stadionu Grbavica, a najveći klupski infrastrukturni projekt u posljednjih 30 godina podržat će i Dinamo.

"Čelnici Dinama odlučili su podržati projekt našeg kluba kupnjom pet desetogodišnjih ulaznica. Uz GNK Dinamo, projekt će osobno podržati i savjetnik kluba, Zdravko Mamić kupovinom jedne desetogodišnje ulaznice", poručili su iz Željezničara te dodali:

"FK Željezničar zahvaljuje sportskim prijateljima iz Zagreba te se nada uspješnoj suradnji i u budućnosti."

>> Novi skandal: Bivši igrač Dinama pobjegao iz 'Mamićevih okova' pa potpisao ilegalan ugovor!

Komentara 10

ST
stomiovotreba
23:40 15.12.2016.

Hvala Bogu da neko gradi mostove.

Avatar Idler 3
Idler 3
08:10 16.12.2016.

Lijepa gesta i ne teba ju politizirat al se nameće pitanje - kaj je z maksimirskom istočnom tribinom ???

Avatar reeperbahn
reeperbahn
09:20 16.12.2016.

Zeljezničar i Lokomotiva klubovi slicne povijesti osnutka...mislim da se Lokomotiva prije drugog svjetskog rata zvalaisto Zeljeznicar.. Pa zašto Zeljo nebi bio bosnska Lokomotiva...Logicnije i postenije da ima tamo filijalu za igrace nego u samom ZG.. Pa Arsenal ima Beveren Chelseahelsea Waregem Inter ima Lugano Spezia ima Rijeku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije