Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blagdanska čestitka

I to se dogodilo: Mamić sjeo pored bora i upalio kameru

Zdravko Mamić
Foto: Facebook screenshot
1/8
24.12.2016.
u 17:24

Svim ljudima dobre volje od srca želim sretan Božić. Iskreno se nadam da ovaj blagdan radosti i nade provodite u krugu obitelji i ispunjeni ljubavlju. Neka vas ti osjećaji prate i u sljedećoj godini. Ovim putem želio bih se zahvaliti svima na porukama podrške i suradnji u protekloj godini. Nadam se da će biti još bolja u godini pred nama - rekao je Mamić

Zdravko Mamić, Dinamov savjetnik, putem Facebooka je objavio blagdansku čestitku.

- Svim ljudima dobre volje od srca želim sretan Božić. Iskreno se nadam da ovaj blagdan radosti i nade provodite u krugu obitelji i ispunjeni ljubavlju. Neka vas ti osjećaji prate i u sljedećoj godini. Ovim putem želio bih se zahvaliti svima na porukama podrške i suradnji u protekloj godini. Nadam se da će biti još bolja u godini pred nama - rekao je Mamić u videoporuci na svojoj Facebook stranici.

>>Španjolci su Šukera uhvatili pa je platio porez. Hoće li i sada?

>>Kriza u HNS-u: Šuker je otvorio frontu s predsjednicom, a postaje uteg i Mamiću

Komentara 19

DU
Deleted user
17:29 24.12.2016.

Sretan Božić.

Avatar tgprisoje
tgprisoje
18:30 24.12.2016.

Hvala takodjer kralju

SW
swic
20:19 24.12.2016.

Hvala Maminjo , i tebi cestit bozic i sretna nova godina .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije