Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ĆIRINA SJEĆANJA
Povratak na članak

Zbog jedne izjave o Jugoslaviji htjeli su me dati u zatvor, htjeli su me eliminirati

U novom nastavku feljtona donosimo vam prisjećanja na utakmice protiv Radničkog i Veleža te na osiguravanje naslova prvaka. Tog sam igrača na autocesti htio izbaciti iz autobusa, a onda je stigla vijest koja je sve promijenila. Zvezda je poražena u Osijeku, a to – evo sav sam se naježio dok se toga prisjećam – znači da je Dinamo, napokon, prvak Jugoslavije! Bili smo pedeset tisuća tijela, vjerujte svome Ćiri kada vam to kaže, a jedna duša…

Komentari 8

DM
drazen.muhvic
09:46 25.04.2022.

Ne čitam pamflete te vrste (hvalite me usta moja), ali ne znam je li do sada spomenuo svoju vječitu želju da bude trener Crvene Zvezde...

VL
NO
nostromo_
10:47 25.04.2022.

.. evo ga još jedan koji je rušio Jugoslaviju, lažeš sine .. bio si vrlo omiljen u svim krugovima, što sportskim, što političkim .. najblaže rečeno si bio "ni tamo-ni ovamo" ..

VL
Avatar IndexUSrcu
IndexUSrcu
09:25 25.04.2022.

Nije pjevo, samo je zijevo. Što više sere po Jugi veća je vjerojatnost da je bio u SKOJu i sl.

VL
LL
lijepa_li si
09:14 25.04.2022.

neki bi çiru i dan danas najradije strpali u pržun. uspjeh s dinamom i hrvatskom nogometnom reprezentacijom je veleban, jer u u danom trenutku liječio i ispunjavao dušu svakog rodoljuba.

VL
LL
lijepa_li si
09:33 25.04.2022.

çiro je načeo i velikim djelom zaslužan za početak kraja tvorevine!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.