Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DO PODNE SE MORA OČITOVATI
Povratak na članak

Zbog Bebeka potres u HNS-u, prijeti mu drastična kazna. Hajduk reagirao jednom rečenicom

Ekspresna reakcija Marijana Kustića, koji je nakon širenja snimke primitivnog Bebekova ispada odmah stavio riječkog suca na led, dokazuje da bi kazna mogla biti drastična. Bebek večeras sudi u Varšavi, a do podne mora predati izvještaj šefu hrvatskog nogometa. Problema ima i Bruno Marić.

Komentari 28

ST
stefj
09:55 30.09.2021.

He, he, i Bebeka je dohvatila politička korektnost. Protiv Hajduka se ne smije ništa reći. Što se tiče pritiska na novinare i suce, tu je potpuno u pravu, da nema sudaca i medija, Hajduk bi zadnje godine proveo u drugoj ligi... Inače OK, nije na sucu da iznosi ovakve tvrdnje javno, no ne vidim neki problem ako ih iznosi privatno. Ako je to on na snimci, bilo bi interesantno znati tko ju je snimio i kako je nastala, tko su mu bili sugovornici i sl... Ako je tu iznio nekom osobno mišljenje i ako to nije bio javni nastup, ne vidim zašto bi HNS pokrenuo postupak, bez obzira na medijski pritisak i pritisak Hajduka. Druga stvar je da ga više HNS ne bi delegirao za suđenja u 1. ligi i sl. to je ta politička korektnost... S time da se to dogodilo negdje vani, čovjek bi dao ostavku i ostavio se suđenja... No, da vidimo, nismo još čuli Bebeka...

VL
SA
Sampei
10:52 30.09.2021.

Jajdučki progon sudaca koji pošteno sude prešao je sve granice!!! Podrška bebeku!!

VL
KL
Klavocin
10:07 30.09.2021.

Sve je dobro rekao, hajduk samo kmeći i lobira preko izbornika dalića i saveza da se stalno radi pritisak na suce, da bi kmećavci bili prvi, ali bit će kad na vrbi iz raste grožđe, a ni tada

VL
DU
Deleted user
11:01 30.09.2021.

predlažem 3:0 za Hajduk da krenu tekme i onda bi sigurno bili treći nakraju sezone

VL
SS
sokac sa drave
10:46 30.09.2021.

Bebek je kriv sto igracu hajduka nije dao zuti karton zbog pokusaja prevare.Najme igrac hajduka si je dao dugi for i onda se je zakacio izbacivsi desnu nogu na protivnickog igraca i pao kao pokosen stao je igracu sa kramponima na list stopala sto je cisti zuti karton.Sudac je inace sve situacije pola pola sudio u korist ajduka.Nedavno sam gledao na you tube gospodju Redjic gdje kaze da nemoze dva dana ni jesti ni spavati kada joj ajduk izgubi.Njezin clanak potpiruje razdor u nasem razdorenom drustvu kriv je glavni urednik sto je dozvolio ovaj clanak u VL

VL
MK
MKinkognito60
11:26 30.09.2021.

Potpisujem suštinu Bebekove izjave, možda je upotrijebio nešto grubih riječi, vjerovatno isprovociran ali rekao je istinu. Hajduku i hajdukovim navijačima su smetali stranci u drugim klubovima osobito oni koji nisu bijeli i to su javno isticali pa nitko nije reagirao jer Hajduk se ne dira. Sada i sami imaju strance pa opet igra ne ide, možda baš zbog toga jer kritika nije dozvoljena pa nemaju mjerilo kvalitete i razmaženi su. Istina mijauču uvijek kad im se nešto ne pokloni pa makar i pobjedili. Zbog recimo nekih rodbinskih odnosa u mojoj prisutnosti se ne smije govoriti o nogometu osobito o Dinamu i Hajduku jer jedan član obitelji zna bit vrlo nekritičan i čak vulgaran kad brani pravo Hajduka na poklone. Kada bi utakmica počela sa penalom u korist Hajduka vjerovatno bi našli razlog za prigovor jer to mora bit dio obreda. Čak i profesori hajdukovci javno opravdavaju huliganske istupe hajdukovaca, gdje je tu objektivnost. Novinarska objektivnost je kao dio kodeksa osim ako je hajdukovac i piše o hajduku. Na žalost.

VL
IV
ivanasertic4
11:04 30.09.2021.

nije baš trbao reć preko telefona (nekom izdajici) da je duplančić smeće, ali s nogometne strane, analiza stoji apsolutno

VL
SP
spremni0
12:28 30.09.2021.

Bebek sve točno rekao, ovi pritisci i bezobrazluk hajdukavaca su teška bolest....kakvi jadnici

VL
Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
11:12 30.09.2021.

HNS je leglo kriminalaca.

VL
Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
11:22 30.09.2021.

Najpotentniji sudac. Žene navalite

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
11:58 03.10.2021.

istinu im je rekao svima bez dlake na jeziku da im je u lože stavit ozvučenje niti jedan nebi sjedio više u njima od probranih faca ovako je sve to glumatanje i opleti opet po najmanjem a zvijeri i daljeje mogu što hoče bilo i bit če lakrdija od famoznog nekog univerzalnog društva bez ovog ili onogu normama ponašanja moš si misslit stooo sitnih zubi premazana svim bojama

VL
UV
uvijekžedan
17:28 01.10.2021.

Bebek nije ništa krivo rekao, čak je bio iznimno blag, jel se zna tko je cinker ?

VL
PE
Perspektivan
16:51 30.09.2021.

Najbolji hrvatski sudac!?Hahaha....da mu nije oca i mamica ne bi se nikad maka od 3.lige!!!!

VL
VK
vječni krojf
15:38 30.09.2021.

Čudno je to da se sve što ne valja u nogometu dešava u Splitu,Dalmaciji,Hajduku.Predsjednik HNS je tu posrednik,navijač i veliki Anđeo Hajduka.Dali je to nova strategija da se postane prvakom.Nakon Sanadera došao Kustić ili kako se već zove,samo da sve ne propadne kao sa Sanaderom.

VL
RE
RedTree
14:18 30.09.2021.

I on i Zebec su užasno sudili i velike greške napravili, s tim da je Bebek istu situaciju imao i na proljeće s Livajom, umjesto izglednog jedanaesterca, on mu odmah žuti karton dao i udaljio ga od derbija s Dinamom, pa Vrsaljkova ruka i još plus ova snimka. Vrijeme je za nove suce ali i novo sudačko vodstvo, ne može suce voditi čovjek koji je partijao s igračima.

VL
SI
sisavac
13:09 30.09.2021.

zašto se liga ne podijeli na južnu i sjevernu, u petom mjesecu, za titov rođendan, odigrali bi superfinale, i dobivali prvaka države? hajduk bi svake sezone igrao to finale, što bi bilo dovoljno da nahrani onu apatiju koju grizu već 20 godina. zašto mediji seciraju tih par situacija u kojima je hajduk navodno oštećen, a ne seciraju i ne traže odgovornost sudaca kad očigledno natežu za hajduk, kad utakmicu produžuju 10 minuta, sve dok hajduk ne postigne gol, na bilo koji način? zašto sad hajka na bebeka, zato da bi repka mogla doživjeti pljesak u splitu?! split ne voli reprezentaciju, to je činjenica, koju ne mogu sakriti nikakvi pamfleti i hibridni tereni koje hajduku plaća savez. ligu podijeliti, kao i prihode, svatko nek zarađuje kolko može, savez maknuti iz te priče. nek se klubovi pobrinu za svoje financije, a ne da se od saveza očekuje da novac iz uefe i fife njima dijeli kako se njima, klubovima, prohtije. hajduk bi htio imati privilegiju, prednost. nek si je zaradi igrom, rezultatima. kad bi savez, a posebno suci, bili ozbiljni, među sobom bi već riješili problem, i kaznili suce koji natežu za nekog, koji imaju previše grešaka. tu nam onu mumiju iz dubrovnika, 'oko sokolovo', nudite sa svojim izjavama, lik koji je namjerno upropaštavao nizove utakmica svojim suđenjem. ako hajduk nije kažnjen zbog neizlaska na teren protiv dinama, bebeku mogu uputiti samo pozdrave. on sudi uefine lige... vaši, hajdukovi suci, ne mogu preko granice.

VL
DU
Deleted user
10:46 30.09.2021.

najviše bi mu naštetilo da ne sudi Hajduku i njemu i drugima.....

VL
LI
liliZG
14:54 30.09.2021.

i što je to Bebek krivo rekao, čovjek izjavio točnu tvrdnju i sada ga gone... bez veze.... ..nešto kao i kad novinarima sudac zabraniti pisati protiv bivše ravnateljice poliklinike.... ista stvar.

VL
Avatar southman
southman
09:51 30.09.2021.

Sudac koji sudi penale samo kada nema kontakta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.