Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Onesta iz zaobišao

Zbog afere Nikola Karabatić ostao bez reprezentacije

'France\'s centreback Nikola Karabatic looks back during the men\'s preliminaries Group A handball match France vs Great Britain for the London 2012 Olympics Games on July 29, 2012 at the Copper Box h
'JAVIER SORIANO'
17.10.2012.
u 20:31

Claude Onesta, izbornik francuskih rukometaša, nije za kvalifikacijske utakmice s Turskom i Litvom pozvao Nikolu Karabatića i Samuela Honrubiju.

Kao što se moglo i očekivati, Claude Onesta, izbornik francuskih rukometaša, nije za kvalifikacijske utakmice s Turskom i Litvom pozvao Nikolu Karabatića i Samuela Honrubiju. S obzirom na to da se protiv njih dvojice vodi sudski proces ne bi bilo smisla da igraju za reprezentaciju. Od zlatnih iz Londona, osim njih dvojice, nema Fernandeza koji je ozlijeđen i G. Gilla koji se oprostio.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije