Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igra i PPD Zagreb

Završni turnir SEHA Gazprom lige igrat će se u Varaždinu

Domagoj Pavlović
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
28.02.2016.
u 08:15

Već sada se zna da su sudionici makedonski Vardar, mađarski Vezsprem, bjeloruski Meškov i PPD Zagreb.

Završni turnir rukometne SEHA Gazprom lige igrat će se od 1. do 3. travnja u Varaždinu. Već sada se zna da su sudionici makedonski Vardar, mađarski Vezsprem, bjeloruski Meškov i PPD Zagreb. S obzirom na to da do kraja osnovnog dijela lige ima još nekoliko kola, još se ne zna tko će biti drugi, treći i četvrti. Prvi je sigurno Veszprem.

Nastavljeni su razgovori sa Slovencima o ulasku njihova dva kluba u SEHA Gazprom ligu. Kako stvari zasad stoje, Pivovarna Laško i Gorenje iz Velenja su na dobrom putu da sljedeće godine zaigraju uz Veszprem, Vardar, PPD Zagreb, Meškov. Sigurno je da će liga sljedeće sezone brojiti deset klubova.

>>Zagreb je bio blizu, ali nije uspio iznenaditi Veszprem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije