Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Netransparentno poslovanje kluba, promašena pojačanja...

Zašto Zdravko Mamić, po BBB-ima, mora otići

\'04.08.2010., Maksimir, Zagreb - Uzvratni susret treceg pretkola Lige prvaka Dinamo - Serif (Moldavija). Navijaci,BBB Photo: Davor Puklavec/PIXSELL\'
Davor Puklavec/PIXSELL
10.09.2010.
u 08:35

Klubom vlada apsolutistički, bez ikakvih mehanizama kontrole, nikome ni za što ne odgovara. Pitanje postavljaju i kao porezni obveznici, koji daju klubu godišnje između 34 i 39 milijuna kuna.

Zamjeraju mu što je Dinamo ove sezone u kvalifikacije za Ligu prvaka krenuo s Dodom i Ilijom Sivonjićem, igračima koji su se sa zaprešićkim Interom borili za ostanak u Prvoj HNL.

Davno je obećao Dinamov plasman u Ligu prvaka, a niti jednom nije uspio. Kada menadžer u korporaciji ne ostvari zacrtani plan, on dobije otkaz, tvrde navijači.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa prije tri godine navelo je da je Mamić u sukobu interesa jer mu sin vodi menadžersku agenciju, u kojoj su bili neki Dinamovi igrači.

Zamjeraju mu se javni ispadi, neprimjereno ponašanje na press konferencijama, a kap koja je prelila čašu nezadovoljstva navijača bila je Zajecova smjena .

Ključne riječi

Komentara 14

XY
xyxyxy
09:37 10.09.2010.

Ako ćemo ići logikom da se dobije otkaz ako ne ispuniš zacrtano, što je onda sporno u Zajecovoj smjeni? Nitko ne zna bi li se momčad probudila sa Zajecom jednog lijepog dana, ali ono što smo vidjeli u par najvažnijih utakmica sezone je bilo vrlo, vrlo slabo, i da je na tom mjestu bio bilo tko osim Zajeca, sami BBB bi ga prozivali na tribinama. Dakle, opravdano je dobio otkaz.

VE
Velikogoričan56
10:17 10.09.2010.

Razocaran sam, ocekivao sam daleko jace argumente i daleko bolje srocene. Da ja vodim BBB, a vodio sam u zivotu udruge, krenuo bi u ostru borbu za novi, transparentni ustroj kluba, okupljanje svih cimbenika koji mogu pomoci, pa i svih prijatelja Dinama, ostro se ogradio od ekstremnih elemenata u svojim redovima, ako treba organizirao peticiju za promjenu ustroja kluba, a Mamic? Pa on bi se morao uklopiti ili otici, trece nema

VE
Velikogoričan56
10:21 10.09.2010.

da, naravno, mislim da BBB trebaju doci na sljedecu utakmicu i kulturnim naviojanjem , bez baklji, razbijanja i nereda potvrditi svoje opredjeljenje, onda ce kroz neko vrijeme dobiti legitimitet i kod ostalih navijaca i veca im je sansa da uspiju u onom sto svi zelimo - jakom i dobro organiziranom Dinamu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije