Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISTERIJ LOVRIĆA

Sukob ili nešto drugo: Zašto je najveće pojačanje u povijesti Osijeka 'zabetoniran' na klupi?

U susretu 3. kola Prve HNL Osijek i Slaven Belupo su na stadionu Gradski vrt odigrali bez golova
Davor Javorovic/PIXSELL
08.09.2022.
u 10:16

Rođenog Ogulinca je navodno tražio i slavni Celtic, u gradu na Dravi je dočekan kao 'Messi', ali onda je upao u crnu rupu i uglavnom glanca klupu za pričuve.

Kristijan Lovrić je bio najavljen kao bombastično pojačanje u Gradskom vrtu kada je prošle zime stigao iz Gorice poslije napornih i dugotrajnih pregovora Nenada Bjelice i njegovom imenjaka Črnka. 

Tada ponajbolji igrač HNL-a napravio je transfer od 2.25 milijuna eura, što je za Osijekove prilike najskuplji ulazni posao u povijesti. Lovrića je na ulazu u stadionske lože dočekalo mnoštvo pripadnika Kohorte i simpatizera bijelo-plavih, Kiki je najavio pohod na duplu krunu, međutim, od toga se ništa nije realiziralo. 

Lovrić je još na početku imao kakvu takvu minutažu, u posljednjih nekoliko utakmica uopće ne vidimo na terenu, mnogi se s pravom pitaju što se zapravo događa? Kako se može dogoditi da je igrač takvog kalibra izvan prve momčadi, odnosno da stalno sjedi na klupi. Imao je problema s ozljedom koljena, ali ne može biti da ga je toliko dugo udaljilo s terena, uostalom, stalno se nalazi u službenom zapisniku. 

08.05.2022., Zagreb, stadion u Maksimiru - Hrvatski Telekom Prva liga, 34. kolo, GNK Dinamo - NK Osijek. Kristijan Lovric Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

- Priča je vrlo jednostavna. Znamo o kakvim se kvalitetama radi i jasno da ih Osijek treba, ali moraju biti potpuno spremni. Mislim da sa 70 posto svojih mogućnosti ne mogu igrati. Kada budu spremni, bit će važni igrači u našem sustavu. - otkrio je Rene Poms za Germanijak stanje o Caktašu i Lovriću.

Navodno su na nekih 80 ili 90 posto svojih mogućnosti, ali prema sadašnjem stanju, i takvi bi bili od velike pomoći slavonskom velikanu jer trenutno igraju stvarno loše. 

Navodno se još prije ovaj dvojac zamjerio bivšem treneru Bjelici zbog kritika na njegov način vođenja priprema, odnosno preteškim fizičkim zahtjevima. 

>> VIDEO: Nikoli Jurčeviću se spustio stolac pa mu voditelj pomagao

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije