Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNI KOŠARKAŠ

Žarko Paspalj završio na hitnoj operaciji. Nalazi se na intenzivnoj njezi

Beograd: Košarkaški savez Srbije održao komemoraciju povodom smrti  legendarnog Zorana Sretenovića
M.M.
12.02.2024.
u 22:35

Paspalj je rođen 1966. u Crnoj Gori. U bogatu kolekciju medalja koja broji jedno svjetsko zlato, tri europska zlata i jednu broncu dodao je i dva olimpijska srebra

Slavni košarkaš Žarko Paspalj je prošle subote hitno hospitaliziran i operiran. Zbog aritmije završio je u klinici u Beogradu. Operacija je obavljena, a Paspalj je na intenzivnoj njezi, no izvan životne opasnosti, piše grčka Gazzetta. Košarkaš je do sada preživio dva srčana i moždani udar.

Paspalj je rođen 1966. u Crnoj Gori, bio igrač u reprezentaciji Jugoslavije koja je osvojila svjetsko i europsko zlato. Tijekom svoje duge karijere igrao je za Budućnost, Partizan, San Antonio, Olympiacos, Panathinaikos, Panionios, Racing Paris, Aris i Virtus Bolognu.

VEZANI ČLANCI:

U bogatu kolekciju medalja koja broji jedno svjetsko zlato, tri europska zlata i jednu broncu dodao je i dva olimpijska srebra. Prije no što je završio na operaciji trebao je doći u grčku kako bi nazočio svečanosti Gazzetta Awards.

VIDEO Bivši NBA igrač Gordan Giriček o teškom periodu u svojoj karijeri: 'Sjeo sam na kauč i plakao'

Komentara 3

Avatar Castro
Castro
06:55 13.02.2024.

Nek počiva u miru

DO
DocSlav
23:52 12.02.2024.

Nikad čuo za dotičnog. A generacija! Sigurno nije niti on čuo za mene!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije