Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPISKAO MILIJUNE

Slavni nogometaš zarađivao 1,8 milijuna kuna tjedno, a danas je bez ičega...

Asamoah Gyan
Foto: DPA/Pixsell
27.12.2018.
u 19:59

Gyan je igrao u Rennesu, Udineseu i Sunderlandu, a svojedobno je u kineskom Shanghai SIPG-u (2015-2017) zarađivao 250 tisuća eura tjedno (1,8 milijuna kuna). No, očito je uspio spiskati milijune koje je zaradio.

Ganac Asamoah Gyan (33) svojedobno je bio među najbolje plaćenim nogometašima svijeta. Danas navodno nema ništa, a s obitelji nije razgovarao četiri mjeseca.

Gyan je igrao u Rennesu, Udineseu i Sunderlandu, a svojedobno je u kineskom Shanghai SIPG-u (2015-2017) zarađivao 250 tisuća eura tjedno (1,8 milijuna kuna). No, očito je uspio spiskati milijune koje je zaradio.

Nogometaš danas igra u turskom Kayserisporu, no tvrdi da ga klub ne plaća. Na računu u turskoj ostalo mu je još svega 660 eura, a na pitanje je li to jedini njegov račun odgovorio je potvrdno.

- To je sav novac koji imam - rekao je za MyNewsGh.com.

Osim toga, Gyan već mjesecima nije vidio suprugu i troje djece, niti je s njima razgovarao. Ne odgovara na pozive dok DNK analiza ne utvrdi jesu li djeca zaista njegova.

A nedavno je Gyan na Instagramu objavio znakovitu poruku.

- Pazi koga hraniš. Neki ljudi samo trebaju energiju da te urgizu nakon što ih nahraniš - poručio je Gyan koji je očito dijelio novac  "šakom i kapom".

>> Pogledajte karijeru Luke Modrića

Ključne riječi

Komentara 7

NO
nobadi
09:17 28.12.2018.

u ovome svijetu poremećenog sustava vrijednosti ovaj je lola ipak našao mjesto gdje upravo pripada.

Avatar Sokol
Sokol
12:15 28.12.2018.

crnac musliman drogeraš alkoholičar kockar, jel to dopušteno reći pošto je to istina

DU
Deleted user
20:39 27.12.2018.

Nije niti prvi niti posljednji od onih koji su se odali uživanju droga, alkohola, kockanja i postali bjedniji negoli kad su započinjali karijeru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije