Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJMLAĐI U POVIJESTI

Zapamtite ga: Ima 15 godina i upravo je debitirao za Milan u Serie A

Serie A - AC Milan v Fiorentina
Foto: ALESSANDRO GAROFALO/REUTERS
1/3
25.11.2023.
u 22:57

Susret će ostati zapamćen i po ulasku u igru tek 15-godišnjeg Francesca Camarde u dresu Milana koji je tako postao najmlađi igrač u povijesti Serie A. Camarda je debitirao sa 15 godina, osam mjeseci i 15 dana.

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 13. kola talijanskog nogometnog prvenstva Milan je kao domaćin svladao Fiorentinu sa 1-0 (1-0).

Jedini pogodak na utakmici postigao je Hernandez u drugoj minuti nadoknade prvog poluvremena iz kaznenog udarca kojega je skrivio Parisi srušivši Chukwuezea.

Susret će ostati zapamćen i po ulasku u igru tek 15-godišnjeg Francesca Camarde u dresu Milana koji je tako postao najmlađi igrač u povijesti Serie A. Camarda je debitirao sa 15 godina, osam mjeseci i 15 dana.

Josip Brekalo je ostao na klupi Fiorentine koja je ostala šesta sa 20 bodova, koliko ima i peta Atalanta koja je ranije u subotu izgubila na svom terenu od Napolija sa 1-2.

Milan se, pak, vratio na treće mjesto sa 26 bodova, dva više od četvrtog Napolija.

Na vrhu je Inter sa 31 odom, dva manje ima drugi Juventus prije njihova međusobnog ogleda u nedjelju u Torinu.

Sjajni Griezmann pogodio za tri boda Atletica

U posljednjem subotnjem susretu 14. kola španjolske La Lige nogometaši Atletica su na domaćem terenu u Madridu svladali Mallorcu 1-0.

Junak pobjede bio je sjajni francuski nogometaš Antoine Griezmann koji je u 64. minuti postigao jedini pogodak na susretu. Tada je odlično, s deset metara, Griezmann trznuo glavom i pogodio suparničku mrežu. Bio je to njegov 170. pogodak u dresu Atletica. Još mu tri nedostaju da prestigne Luisa Aragonesa i postane najbolji klupski strijelac svih vremena.

Atletico se ovom pobjedom bodovno izjednačio na ljestvici s trećom Barcelonom. Mallorca je ostala na 13. mjestu.

U prvom subotnjem susretu nogometaši Rayo Vallecana i Barcelone odigrali su u Madridu 1-1. Rayo Vallecano je poveo u 39. minuti odličnim pogotkom Unai Lopeza koji je žestoko pucao s 30 metara te je precizno pogodio bliži kut nemoćnog vratara Barcelone Inake Pene.

Cijelo drugo poluvrijeme Barcelona je napadala i tražila izjednačenje, kao i potencijalni preokret. U 82. minuti Balde je probio lijevu stranu, a ispred Lewandowskog je reagirao domaći igrač Lejeune, ali je nespretno zahvatio loptu i pogodio vlastitu mrežu za konačnih 1-1. Barcelona je ostala treća na ljestvici te ima bod manje od madridskog Reala i tri manje od Girone.

Standings provided by Sofascore

Standings provided by Sofascore
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije