Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ante Čačić:

Zanimljiva nam je liga, pola se klubova bori za Europu, pola za ostanak

Ante čačić
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
08.02.2015.
u 11:15

- Momčad spremna dočekuje utakmicu, odradili smo što smo planirali u pripremama - rekao je Dražen Medić.

Josip Brezni, povjerenik za natjecanje Prve HNL, povukao je dobar potez kad je odlučio zamijeniti domaćinstva utakmica. U Koprivnici je 31 centimetar snijega, u Zagrebu 15-ak i teren će se očistiti.

- Angažirali smo 20-ak ljudi i ako Bog da, igrat će se danas. I momčad spremna dočekuje utakmicu, odradili smo što smo planirali u pripremama – veli predsjednik i glavni strateg kluba iz Kranjčevićeve ulice Dražen Medić.

Veći problem ima Slavenov trener Ante Čačić.

- Ni sam ne znam kakva mi je momčad! Pripreme smo dobro odradili, ali smo ostali bez utakmica u zadnjih 15 dana – veli Čačić i dododaje

- Dosad je bilo dobro, ali i na dalje neće biti lako. Pola lige se bori za ostanak, pola za Europu - kaže Čačić koji dolazi u Zagreb po tri boda.

>> Junio Fernandes me sam tražio da ne starta protiv Lokomotive

Komentara 3

DU
Deleted user
12:57 08.02.2015.

Čačić nidje u tekstu nije izjavio da nam je liga zanimljiva. naravno jer je čovjek pametan, ali su to u naslov izvukli veliki novinari VL.m Bravo VL !!!

MU
mukadilo
11:39 08.02.2015.

da zanimljiva...jucer se u maksimiru trazila karta vise!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije