Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJE NAVIJAČA

Zajec nakon pobjede: 'Jakirović ima apsolutnu podršku. Nećemo nikoga dirati, želimo biti pošteni'

Zagreb: Konferencija za medije novog predsjednika Velimira Zajeca
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/24
10.03.2024.
u 13:49

"Naš cilj je bio da se i ovo rješava gospodski, normalno i da smo svi zajedno, da nema razdvajanja. Ovo je nogomet, imamo HNL, Kup i Konferencijsku ligu. Mi smo uz igrače, radnu zajednicu, nećemo nikoga dirati, želimo biti pošteni", rekao je Velimir Zajec

Svoju je pobjedu na izborima za predsjednika Dinama komentirao Velimir Zajec.

"Zahvaljujem svima. Zahvaljujem i bivšem vodstvu kluba. Mi dolazimo kao novi, s nekim novim idejama.Ovo je velika pobjeda demokracije. Dolazi nova grupacija koja će se truditi da Dinamo dođe na još višu razinu. Po povoljan rezultat već u grčkoj, to je važna utakmica. Dinamo je nogomet, emocija, puno stvari, ali najvažnije je - imamo Dinamo", rekao je novi predsjednik Dinama.

"Slično je kao i kod povratka imena Dinamo. Uz isto tako puno emocija kad se nas nekoliko borilo protiv promjene imena. Uspjeli smo ga vratili. Ovo je povratak Dinama njegovim navijačima, oni su se borili za povratak Dinama. Znam s kojim emocijama u sve ulaze, ali moraju i čuvati dignitet kluba i raditi još bolje" kazao je Zajec.

GALERIJA Barišić je nakon poraza imao snage tek za jedan potez. A onda su mu i Boysi još jednom poručili što misle o njemu

 
Zagreb: Konferencija za medije novog predsjednika Velimira Zajeca
1/9

"Naš cilj je bio da se i ovo rješava gospodski, normalno i da smo svi zajedno, da nema razdvajanja. Ne treba nam 100 dana, nismo političari. Ovo je nogomet, imamo HNL, Kup i Konferencijsku ligu. Mi smo uz igrače, radnu zajednicu, nećemo nikoga dirati, želimo biti pošteni. Da klub funkcionira još bolje, dosad je bilo dobro, mi želimo još bolje" rekao je pa dodao:

VEZANI ČLANCI:

"Utjecat će ovo na moj privatni život, obitelj mi je u Ateni, oni će dolaziti ovamo. Sportskog direktora moram brzo pronaći, to je čovjek koji treba imati kontinuitet sportske politike. Aktualni trener ima apsolutnu podršku."

Upitan je hoće li posjetiti momčad prije utakmice protiv Slaven Belupa. "Nije bilo vremena o tome razmišljati, znam da će naši igrači pokazati koliko su dobri, uzeti bodove, a ja im ne želim remetiti rutinu. Izražavam želju i pozivam naše rivale Hajduk i Rijeku na sportske, korektne odnose."

VIDEO Bad Blue Boysi ispred stadiona tijekom održavanja izbora za predsjednika Dinama

Komentara 26

AN
AntePortas9
15:06 10.03.2024.

Sada će drug Zeka da ih vodi u Kuću cveća. Koji prevrat. Sjetit će se neki što su napravili.

AN
Antonio1952
15:27 10.03.2024.

Za mene bi bio bolji izbor Baric. Dobro je da se nesto promijenilo i da je otisla stara uprava. Zajecu zelim sto vise srece i uspjeha u vodjenju Dinama.

Avatar Aristarh
Aristarh
15:50 10.03.2024.

Hebrang reče Barišić jè stari suradnik SS. Ja velim pa možda je zato i došao u vrh Dinama 2000 g sa dolaskom SDP a na vlast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije