Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLJEDICE NOKAUTA

Zajec hitno pozvao Jakirovića na razgovor, doznajemo što se događa u Dinamu!

Zagreb: Dinamo nadmo?no pobijedio Slaven 5 - 2
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
15.03.2024.
u 11:20

Zajec i njegova ekipa žele pokazati odgovornost u ovoj situaciji, ne brzati, ali predsjednik je za danas sazvao sastanak s trenerom i stožernim igračima. Nakon toga imat će širu sliku, pa tek onda donositi odluke.

Nokaut 5:1 u Solunu od PAOK-a opet je prouzročio preispitivanje je li Sergej Jakirović trener za Dinamo. Jer, aktualni je trener već drugi put u Europi propustio prednost od dva gola razlike nad suparnikom (Sparta Prag, pa sada PAOK). 

Dio navijača zaziva trenersku smjenu, žele šok-terapiju za momčad, ali doznajemo da novo vodstvo zasad nije sklono toj ideji.

Zajec i njegova ekipa žele pokazati odgovornost u ovoj situaciji, ne brzati, ali predsjednik je za danas sazvao sastanak s trenerom i stožernim igračima. Nakon toga imat će širu sliku, pa tek onda donositi odluke. 

Treba li Dinamo dati otkaz Jakiroviću?

>> Poraz Dinama od PAOK-a

Zagreb: Dinamo nadmo?no pobijedio Slaven 5 - 2
1/106

Zasad su skloniji Jakirovićevu ostanku. Naravno, novi kiks protiv Rudeša, u prvenstvenoj utakmici u nedjelju, značio bi i Jakirovićev siguran odlazak s klupe.

Problem je i to što je trenutačno teško pronaći trenera koji bi jamčio naslov prvaka Hrvatske. Jer, sama smjena donosi šok-terapiju, no svakom treneru potom je potrebna potpuna prilagodba na momčad. A Dinamo vremena za takvo što više nema. I iz tog razloga predsjednik, IO i Uprava zasad podržavaju Jakirovića.

 
 

Komentara 42

MI
miliša
12:10 15.03.2024.

E moj "Zeko" bojim se da ne znaš u šta si se uvalio... ulica nikad nije mogla voditi klub - mudrom dosta.

Avatar CUBE
CUBE
12:54 15.03.2024.

I da hoćeš nešto kupit nemaš šta. Ima potentnih igrača al ih treba čekat a vremena ti manjka, za strance pak nemaš love a nemaš ni igrača koje ćeš skupo prodati. Ako stvaraš mladu ekipu potentnih ograča čekaš da se uigraju ne smiješ ih prodavat a kako onda preživit ? Začarani krug

Avatar R & I
R & I
12:44 15.03.2024.

Barisic i Simic su unistili Dinamo i sada se agonija samo nastavlja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije