Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAGBI

Zagrebaši žele na uzvrat s prednošću za naslov

\'ragbi\'
11.05.2012.
u 21:20

Nada se bori za deseti uzastopni naslov prvaka i na putu joj stoji samo Zagreb

Nakon reprezentativnog ciklusa u kojem su hrvatski ragbijaši pobijedili Maltu u Zagrebu (31:16), a potom izgubili od Litve (26:28), počinje završnica prvenstva Hrvatske u kojem se u finalu susreću Zagreb i Nada. Nakon zanimljivih polufinalnih susreta u kojima su Zagreb protiv Makarske i Nada protiv Mladosti pokazali ranjivost, svi željno iščekuju finale. Ovo je prvi put da se u ovom obliku igra završnica.

Nakon jesenskog dijela prvenstva koje je bilo regionalno podijeljeno na sjever i jug, u proljetnom dijelu gledali smo četvrtfinalna i polufinalna razigravanja koja su ponudila puno uzbuđenja i iznenađujućih rezultata. Završnica je posebna po tome što će se prvi put igrati dvije utakmice u kojima će se odlučivati o ukupnom pobjedniku, a prvi put će se i organizacijski klupski susret održati na visokoj razini.

Nakon provjereno dobre reprezentativne atmosfere, stadion NK Zagreba u Kranjčevićevoj ovaj put ugostit će Zagreb i Nadu. Utakmica se igra u subotu 12. svibnja u 14 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije