Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seha liga

Zagreb se oporavio od poraza od Celja: Svladao Lovćen sa 38:27

CO Zagreb, Celje
Slavko Midžor/PIXSELL
03.12.2013.
u 23:12

- Utakmicu smo otvorili malo mlitavo i kilavo. Očito nam je još uvijek u glavama bio poraz iz Celja

Nakon očajne igre u Celju gdje su u Ligi prvaka izgubili od domaće Pivovarne Laško sa šest pogodaka razlike (20:26), rukometaši  CO Zagreba došli su malo k sebi i svladali Lovćen sa 38:27 u 11. Kolu SEHA lige. Početak nije bio baš blistav jer su gosti iz Cetinja u 11. minuti poveli sa 7:3.

- Utakmicu smo otvorili malo mlitavo i kilavo. Očito nam je još uvijek u glavama bio poraz iz Celja. Nakon time outa zaigrali smo bolje, napravili seriju 6:0 i već tada riješili pitanje pobjednika  – rekao je Boris Dvoršek, trener CO Zagreba.

U subotu u stiže puno ozbiljniji suparnik, Metalurg.

- Veselim se nadmetanju s Linom Červarom i vjerujem kako nakon Vardara možemo u Areni pobijediti i drugi skopski klub – istaknuo je Dvoršek.

Najefikasniji kod zagrebaša bili su Šebetić (7), Horvat (4) i T. Valčić (4), a prve minute upisao je Šehić, kružni napadač posuđen iz juniorskog pogona jer su Brozović, Šušnja  i Čorić ozlijeđeni. Utakmicu je u Areni pratilo 200 navijača. Poredak: CO Zagreb 30, Tatran 27, Vardar 22 (10), Metalurg 15 (8)...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije