Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlado Stenzel
Povratak na članak

Zagreb je bolji negoli je bio prije s Vorijem i Duvnjakom

Nakon što su reprezentativci Igor Vori i Domagoj Duvnjak otišli iz kluba, glavni menadžer rukometaša Croatije osiguranja Zoran Gobac nudio je optimističnu prognozu da će momčad ove sezone biti jača negoli je bila protekle, kada je u Ligi prvaka zaustavljena u četvrtfinalu od kasnijeg doprvaka Kiela.

Komentari 1

XY
xyxyxy
10:43 12.10.2009.

Vorija nitko ne može zamjeniti, on bi bio nezamjenjiv u svakoj momčadi, a za Duvnjaka se očito procijenilo da nikad više neće biti ponuđeno toliko novaca, dakle sve se opet vrti oko toga, iako je Zagreb momčad koja uvijek puca na vrh, i ne treba prodavat igrače velikim konkurentima, a i novaca se ima. Za njega je to dobro, najjača liga, igra s kolegama i zrprezentacije što je ogroman plus, uigranost i to sve, ali opet, ne bih rekao da je ovo jači Zagreb. Super su dosad odigrali, ali protivnici nisu bili po mjeri...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.