Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svečani doček

Blanku Vlašić u Zagrebu čeka priznanje za osvajanje srebrne medalje

Blanka Vlašić
Reuters
31.08.2015.
u 13:40

Bit će to samo jedno od niza priznanja koja će uslijediti za uspjeh kojem se malo tko nadao, ali je mnoge razveselio.

Blanka Vlašić oduševila je sportsku javnost osvajanjem srebrne medalje u skoku u vis na Svjetskom atletskom prvenstvu u Pekingu, a priznanje će joj osobno uručiti i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

- U 18,10 sati, u VIP salonu Zračne luke Zagreb, Ulica Rudolfa Fizira 1, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić dočekat će našu srebrnu atletičarku Blanku Vlašić, koja je na Svjetskom atletskom prvenstvu u Pekingu osvojila drugo mjesto - stoji u službenom priopćenju.

Bit će to samo jedno od niza priznanja koja će uslijediti za uspjeh kojem se malo tko nadao, ali je mnoge razveselio. Prvenstveno Blanku i njenu obitelj jer znaju jako dobro koliko problema je naša uspješna i proslavljena atletičarka imala proteklih nekoliko godina.

>> Blanka je pokupila sve mrvice koje su se mogle pokupiti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije