Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABA LIGA

Zadar u posljednjoj četvrtini Partizanu zabio samo četiri koša

Zadar
Foto: Filip Brala/Pixsell
20.01.2014.
u 19:50

Kod Zadra najbolji je bio Batur sa 13 koševa, Šutalo i Sobin dodali su 11. Goste je do pobjede vodio Lauvergne sa 16 koševa, Kinsey je dodao 14.

Košarkašima Zadra tri odlične četvrtine nisu bile dovoljne da u Višnjiku sruše Partizan. Naime, u posljednjih deset minuta igre zabili su samo četiri koša, što su gosti iz Beograda iskoristili i u posljednjoj utakmici 17. kola ABA lige u Zadru slavili sa 64:56.

Zadrani su odlično krenuli u utakmicu, u osmoj minuti imali su plus osam (17:9). Prednost su održali do poluvremena na koje su otišli sa plus devet (35:26).

Ipak, igrači Partizana su u trećoj četvrtini prednost domaćina smanjili na samo minus pet (52:47).

U prve četiri minute posljednje četvrtine Zadrani nisu zabili koša, što su gosti iskoristili i serijom 6:0 stigli do minimalnog vodstva (53:52). Lošu seriju prekinuo je Sobin dvicom. Nakon toga još jedini koš za Zadrane na utakmici zabio je Prostran, što definitivno nije bilo dovoljno za pobjedu protiv favoriziranog gosta.

Kod Zadra najbolji je bio Batur sa 13 koševa, Šutalo i Sobin dodali su 11. Goste je do pobjede vodio Lauvergne sa 16 koševa, Kinsey je dodao 14.

Partizan se pobjedom izjednačio sa Cedevitom na drugom mjestu ABA lige s omjerom 13-4, dok je Zadar na 13. mjestu s omjerom 5-11.

>> Šarić i 'službeno' postao najbolji igrač ABA lige

Ključne riječi

Komentara 2

PO
Pocerac
09:48 21.01.2014.

Pljujete protivnicke igrace,koje vi komplekse imate od Srba.

Avatar antuntun55
antuntun55
21:02 20.01.2014.

sramota je da se to događa hrvatskom košarkaškom brandu...kolijevci hrvatske košarke...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije