Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MJERE SIGURNOSTI

Zabrana alkohola za navijače u Firenci

Fiorentina
Reuters
28.09.2009.
u 10:10

Firentinski je prefekt Andrea de Martino uredbom zabranio točenje alkohola u Firenci uoči, tijekom i neposredno nakon gostovanja Liverpoola kod Fiorentine u srazu drugog kola Lige prvaka.

Talijanska televizijska kuća Mediaset izvijestila je o, za navijače obiju momčadi, nepopularnoj odluci.

Zabrana točenja alkohola na cijelome gradskom području stupa na snagu od danas (ponedjeljak) u 21 sat do srijede ujutro u dva sata, dakle do tri i pol sata nakon svršetka utakmice na stadionu Artemio Franchi.

Uredba izuzima samo lokalne restorane. Policija, međutim, neće tolerirati konzumaciju alkohola na bilo kojem drugome javnom mjestu.

Utakmicu visokog rizika i moguće sukobe dviju navijačkih skupina zloglasne tradicije, gradska je vlast tako pokušala dodatno osigurati trezvenošću.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije