Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zimske radosti na Poljudu

Za prvenstvo ima vremena, ne i za Šahtar

Poljud
Ivo Čagalj/PIXSELL
07.02.2012.
u 10:03

Poljudski travnjak okovan je snijegom i ledom i čeka da popusti hladnoća

– Čim se temperatura digne iznad nule, počet ćemo čistiti. Sada bi bilo pogubno bilo što raditi – kaže Tomo Lauš, koji se u Hajduku brine za održavanje poljudskog travnjaka.

S obzirom na to da se stalne temperature iznad nule u Splitu očekuju krajem tjedna, tada bi se travnjak trebao početi uređivati.

Prema procjenama stručnjaka travnjak ne bi trebao biti znatnije oštećen i sigurno bi za početak prvenstva trebao biti spreman.

Posebno što Hajduk prvu domaću utakmicu igra tek krajem veljače, a u prvom kolu nastavka gostuje na Kantridi.

Veći problem odgovornima u Hajduku predstavlja prijateljska utakmica sa Šahtarom 11. veljače.

Svi se u Hajduku nadaju da će travnjak biti spreman za gostovanje Srne, Eduarda i društva iz Donjecka, a valjda će se snijeg otopiti i s tribina.

Nema dvojbi da će travnjak za utakmicu sa Šahtarom biti mekan i da će pretrpjeti određena oštećenja, ali Hajdukovi djelatnici imat će dovoljno vremena da ga srede za nastavak prvenstva.

Ključne riječi

Komentara 1

JO
jolly
11:43 07.02.2012.

Organizirajte veliko grudanje na Poljudu i stadion je čist za 2 sata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije