Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAVIO SE OGLAS

Za pronalazak huligana nudi se 200.000 eura: 'Sve plaća Dinamo'

Poruka navijača ispred stadiona Maksimir
Foto: 24sata
1/2
06.06.2019.
u 23:15

"Svi zainteresirani mogu se javiti i novoimenovanom sportskom direktoru kluba s iskustvom vraćanja novca kluba sličnim "stručnjacima" po Slavoniji", stoji u oglasu

Udruga "Dinamo - to smo mi" na Njuškalu je objavila ironičan oglas u kojem se traži osoba za analizu videosnimke kako bi se pronašli oni koji su ispred fan shopa u Maksimiru razvukli transparent s porukom ljudima iz Dinama "Sve ste bliže Mirogoju" i oko njega zapalili lampione.

"S obzirom na posljednje događaje samodestrukcije u Dinamu ispred fan shopa kluba, gdje su, očito loši statisti u niskobudžetnom uratku Ž produkcije složili nekvalitetan horor uradak, traži se stručna osoba za analizu videosnimke s nadzorne kamere GNK Dinama u sklopu stadiona, gdje postoji prisutnost zaštitara 0-24", navodi se u oglasu.

"Po uhodanom uzoru na Upravu kluba, nudi se već poznata naknada u vrijednosti od 200.000 eura: jacuzzi, par laptopa, dvije PlayStation konzole s pripadajućim igricama, nešto gotovine i nekoliko mobitela. Naravno, plaća se sve karticom Dinama od strane zaposlenika Dinama."

Na kraju se dodaje:

"Svi zainteresirani mogu se javiti i novoimenovanom sportskom direktoru kluba s iskustvom vraćanja novca kluba sličnim "stručnjacima" po Slavoniji (Šifra: Afera SMS) ili poznatom članu Uprave Dinama zaduženom za sigurnost s bogatim policijskim pedigreom (Kodno ime: Tarik)."

>> U galeriji pogledajte i konferenciju za medije Zorana Mamića

Ključne riječi

Komentara 15

SE
senior
00:00 07.06.2019.

Miševi iz mraka glume zvijerke, ali su i ostaju amo miševi.

ED
europski dinamo
23:58 06.06.2019.

Ovi su toliko poraženi da im samo preostaje objavljivati neduhovite oglase.

BZ
Branko Zajec
01:12 07.06.2019.

Ovim tekstom koji su objavili borci za " pošteni i bolji" Dinamo, koji se predstavljaju da su oni Dinamo, jasno su pokazali svoj primitivizam i pokvarenost. Dokazali su povezanost sa prijetnjama upućenih ljudima iz Dinama i stavili se u položajj da ih policija goni po službenoj dužnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije