Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPUNJENI ZRAKOPLAVI

Za pojedine čartere iz Hrvatske već su otvorene i liste čekanja

Navijači
Foto: Goran Stnazl/Pixsell
22.05.2014.
u 11:39

Za tjedni aranžman treba oko 20.000 kuna, a dvotjedni premašuju i pedesetak tisuća kuna.

Većina hrvatskih navijača put Brazila kreće 10. lipnja, dva dana uoči dvoboja reprezentacija zemlje domaćina i Hrvatske.

Putnici za Brazil podijelili su se na one koji u toj dalekoj zemlji ostaju tjedan dana i na one koji će produžiti boravak na 14 dana i popratiti sve tri utakmice vatrenih, ali i reprezentacije BiH. Za tjedni aranžman treba oko 20.000 kuna, a dvotjedni premašuju i pedesetak tisuća kuna.

- Aviosjedala koja smo zakupili uglavnom su popunjena - ističu u Kompasu. U agenciji Bantours, koja iz Zagreba organizira čarter-let, kažu da imaju listu čekanja za slučaj da odustane netko od onih koji su rezervirali mjesto.

>> Hrvatsku će protiv Brazila bodriti više od 5000 navijača

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije