Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlična suradnja

Za istu ulaznicu spektakl u vodi i Hanžek s Blankom

Blanka Vlašić
AFP
15.07.2010.
u 12:36

Hrvatska će sve utakmice igrati u 20.40 sati, osim 1. rujna kad će igrati u 18 sati zbog atletskog mitinga u susjedstvu.

Hrvatska će vaterpolska reprezentacija utakmice igrati svaki dan u večernjem terminu, u 20.40 sati. Svaki put, osim 1. rujna kada će termin našima biti u 18 sati. Odlučeno je tako jer se kasnije iste večeri na obližnjem atletskom stadionu održava popularni Hanžekovićev memorijal, tradicionalna atletska manifestacija koja svake godine privlači sve viša publike, sve veće zvijezde, a našla je svoje mjesto i na Eurosportu.

Organizatori obiju priredbi jako dobro surađuju, pa će sportskim zaljubljenicima u Zagrebu 1. rujna omogućiti da s istom ulaznicom, za svega 60 kuna, gledaju i vaterpolsku utakmicu hrvatske reprezentacije i atletski miting s Blankom Vlašić u glavnoj ulozi.

Zagreb će tako potkraj ljeta postati jedna od najvažnijih sportskih metropola u Europi. S obzirom na to da je vaterpolo vrlo popularan u našoj regiji, možemo očekivati i dolazak brojnih navijača iz susjednih zemalja, prije svega iz Mađarske u kojoj je vaterpolo nacionalni sport. Mađari su već jednom "osvojili" Zagreb, bilo je to 2003. na Svjetskom prvenstvu rukometašica kad ih je na finale došlo oko 10 tisuća. Finale Hrvatska - Mađarska? Bilo bi zanimljivo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije