Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDARNI VATRENI
Povratak na članak

'Za dijabetes sam doznao dok sam bio u Zvezdi. Nokautirao sam igrača i zaradio 12 utakmica kazne'

– Svakoga sam respektirao na terenu, nikoga se nisam bojao. Što je veće ime bilo, to mi je bilo draže protiv njega igrati. Davao sam sam sebi neku dodatnu snagu da ga zaustavim. Meni nije bilo važno je li s druge strane 'ovaj', 'onaj' ili – Maradona. Kad me već pitate, igrao sam i protiv Maradone i izbliza se uvjerio da je to čarobnjak.

Komentari 5

NA
not_a_robot
08:54 05.01.2024.

nastupala su za reprezentacije Jugoslavije (podcrtano crveno) čime je ispunjen dio ranojutarnje zadaće hartijine škvadre

VL
Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
09:31 05.01.2024.

" Jeste li i vi dobili crveni karton? – Naravno! " hahahaha legenda Sjećam se kad je Ćiro pričao kako je usred sastanka prije utakmice protiv Ukrajine koja nas je odvela na SP na kojem se nije muha čula osimm Ćirina govora u jednom trenutku progovorio Jurić : " Šefe ne brini, je.at ćemo im majku ! " 🤣

VL
GN
gnoj
09:38 05.01.2024.

Na kraju će plakati kako mu je mala mirovina !

VL
DE
Delmaticus
11:53 05.01.2024.

Ko je ovaj hahaha

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.