Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srbi zgroženi

Zvijezda izazvala salve uvreda: 'Uništite četnike, srušite Srbiju!'

Xherdan Shaqiri
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
02.12.2017.
u 11:57

Srpski mediji prenose kako su brojni albanski i kosovski navijači zatrpali Shaqirijevu objavu žestokim porukama.

Ždrijeb u Moskvi uz Brazil i Kostariku u istu skupinu spojio je Švicarsku i Srbiju. Po mnogima u njoj bi se mogla voditi najneizvjesnija borba, a posebno vatreno moglo bi biti između Srbije i Švicarske budući da za reprezentacije zemlje poznate po vrhunskim satovima, sirevima i čokoladama nastupaju brojni igrači albanskog i kosovskog porijekla.

Zvijezda Švicarske, Xherdan Shaqiri, odmah nakon ždrijeba podijelio je svoje oduševljenje na društvenim mrežama.

- Hmmm, sviđa mi se ovaj ždrijeb. A vama? Radujem se sljedećem ljetu i mojem trećem Svjetskom prvenstvu - napisao je na Instagramu vjerojatno ni ne sluteći kakve reakcije će uslijediti ispod njegove objave.

 

Srpski mediji prenose kako su brojni albanski i kosovski navijači potom zatrpali Shaqirijevu objavu žestokim porukama poput 'uništite četnike', 'poruči svima da si Albanac i sruši Srbiju', 'sje..te Srbiju'...

Njihov dvoboj na rasporedu je 22. lipnja u Kalinjingradu u sklopu drugog kola skupine E.

 

Komentara 80

Avatar babas
babas
15:24 02.12.2017.

Ne znam što je sporno pto se raduje trežem SPu? A normalno je da će cijelo Kosovo,Albanija i Hrvatska navijati za Švicarsku,što je tu čudno?

DU
Deleted user
15:19 02.12.2017.

A kakve tek uvrede srbijanci pišu za hrvate. Otiđite na njihove portale. To je strašno

MA
maleticigor68
16:29 02.12.2017.

Zato sam dao na Kosovo samo da Srba ima manje...nesto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije