Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolazi za nekoliko dana

Xavi ne smije u SAD, Barcelona je na pripreme otišla bez njega

(SP)QATAR-DOHA-FOOTBALL-BARCELONA-XAVI HERNANDEZ
yangyuanyong
18.07.2022.
u 23:56

Naime, američke vlasti nisu Xaviju odobrile ulazak u zemlju zbog svoje striktne politike. Prije nego što je postao trener Barcelone, Xavi je bio trener katarskog Al Sadda, s kojim je nekoliko puta putovao u Iran.

Nova nogometna sezona u Španjolskoj počinje u kolovozu, a nogometaši Barcelone doputovali su u SAD na pripreme. No, s njima nije otišao trener Xavi Hernández.

Naime, američke vlasti nisu Xaviju odobrile ulazak u zemlju zbog svoje striktne politike. Prije nego što je postao trener Barcelone, Xavi je bio trener katarskog Al Sadda, s kojim je nekoliko puta putovao u Iran. Kako Amerikanci rade detaljne provjere i ne puštaju strance lako u zemlju, posebice ako su bili u Iranu, tako nisu pustili ni Xavija koji je tamo bio posljednji put 2019.

Ipak, katalonska momčad neće dugo biti bez trenera jer očekuje se da će američke vlasti naknadno odobriti Xaviju ulazak u zemlju. Momčadi bi se trebao priključiti za nekoliko dana, a dotad će treninge voditi njegovi pomoćnici Sergio Alegre i Óscar Hernández. Xavi je na put poveo 28 igrača, a petoricu je ostavio doma jer ne računa na njih ove sezone.

Barcelona će na pripremnoj turneji u Americi igrati protiv Inter Miamija (20. srpnja), Real Madrida (24. 7.), Juventusa (27. 7.) i New York Red Bullsa (31. 7.).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije