Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka

Wolfsburg želi dovesti Lakića

Srđan Lakić
AFP
23.01.2011.
u 11:10

Napadački tandem u Wolfsburgu uskoro bi mogao činiti hrvatski dvojac Mandžukić-Lakić. Njemački Bild piše da bi Kaiserslauternu trebalo pripasti između 4 i pet milijuna eura odštete

Njemački Bild ponudio je zanimljivu priču prema kojoj Steve McClaren, trener Wolfsburga hitno, kao zamjenu za Edina Džeku, želi dovesti Srđana Lakića. Napadač Kaiserslauterna ove sezone igra u odličnoj formi. Ove je sezone već postigao 11 pogodaka i četvrti je na ljestvici najboljih strijelaca Bundeslige. Svojim je igrama privukao pozornost brojnih europskih klubova, a u Kaiserslauternu se moraju odlučiti što prije, možda u narednih nekoliko dana, jer našem napadaču na ljeto istječe ugovor.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije