Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mamić odbija mogućnost Vahina povratka

Wolfsburg dolazi na razgovore o Kramariću

'23.04.2011., Maksimir, Zagreb - Nogometna utakmica 26. kola Prve HNL izmedju GNK Dinamo - NK Osijek. Hrvoje Bubalo, Andrej Kramaric. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
17.05.2011.
u 20:27

Odvjetnici kažu da će Vaha voditi finale kupa? Koji finale, kojeg kupa? Ma možda, ali Kupa kralja Carlosa, kaže Mamić

Od odlaska Andreja Kramarića u Crvenu zvezdu neće biti ništa, no sad se pojavila nova opcija.

– Nema Zvezda novca, ali lijepo je što je Prosinečki želio pomoći Andreju – kaže Kramarićev tata Josip koji je donio i zanimljivu vijest:

– Wolfsburg želi razgovarati s Dinamom o Andreju. Felix Magath ga želi, sad kad su ostali u ligi, ostaje i on. Wolfsburgovi su predstavnici već bili ovdje, ali ih nitko nije primio, a sad je to ponovo aktualno. Jedino molim Dinamo da razgovara s predstavnicima njemačkog kluba – kaže Josip Kramarić i nada se da odšteta neće biti prevelika.

– Ne znam koliko će ponuditi Wolfsburg, možda milijun i pol ili dva, ali što bude li Dinamo tražio tri? – pita se Andrejev otac.

Zdravko Mamić nije bio razgovorljiv.

– Nema ništa novoga o Šimuniću, on treba riješiti svoj odnos s Hoffenheimom.

A ima li što novo s Vahidom Halilhodžićem? On bi danas trebao na kontrolu k liječniku, i bude li sve u redu, prema riječima njegovih odvjetnika, vodit će utakmicu finala kupa?

– Kojeg finala? – čudio se Mamić.

Finala Hrvatskog kupa.

– Može voditi finale, ali Kupa kralja Carlosa – uza smijeh će Mamić.

Leandro Cufré jučer je došao na trening, ali je brzo otišao u svlačionicu zbog ozljede, udarca koji je dobio u igri protiv Varaždina.

Komentara 4

DU
Deleted user
20:36 17.05.2011.

Mamicu! ILi pusti covjeka da radi svoj posao ili ga isplati po ugovoru. Ne mozes imati i ovce i novce! INace, bilo bi najbolje da Mamic ode iz Dinama i tako ga spasi od propasti.

SE
senior
20:55 17.05.2011.

Odvjetnici /fiškali, lopine bijelog ovratnika/ kažu, Vaha će voditi finalnu utakmicu. Vaha se je oprostio sa Dinamom i igračima riječima \"vaš sam trener još samo 45 minuta, odlazim\". Za ovu izjavu Dinamo ima samo cijelu prvu ekipu sa tehničkim osobljem. To će se na svakom sudu tretirati kao otkaz i odlazak. Vahi bi bilo puno bolje da svoj problem sa Dinamom riješi u tišini. Medijskom bukom ruši svoj renome i pitanje tko će ga nakon toga htjeti.

DE
Dex
01:08 18.05.2011.

hahaha naši \"novinari\" još ne kuže da se svi sprdaju sa njima.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije