Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U DVA SETA

Williams 15. put zaredom pobijedila Šarapovu i izborila finale Miamija

Serena Williams
Foto: Reuters (Ilustracija)
27.03.2014.
u 22:21

Bio je ovo 18. međusobni susret Williams i Šarapove te 16. pobjeda Amerikanke, a 15. u nizu.

Serena Williams prva je finalistica WTA turnira u Miamiju. Ona 6:4, 6:3 nakon sat i 38 minuta igre pobijedila Amerikanku Mariju Šarapovu.

Šarapova je bolje otvorila meč i povela 4:1, međutim nakon toga je Amerikanka nanizala pet gemova za 6:4 i prvi set.

I drugi je set Šarapova bolje otvorila te je povela 2:0. Ipak, nakon toga Williams joj je prepustila samo jedan gem za konačnih 6:4, 6:3.

Bio je ovo 18. međusobni susret ovih tenisačica te 16. pobjeda Williams, a 15. u nizu.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Serena je naslov u Miamiju osvajala šest puta, a za sedmi će igrati protiv pobjednice meča između Slovakinje Dominike Cibulkove i Kineskinje Li Na.

Berdych u polufinalu

Nakon Keija Nishikorija i Novaka Đokovića, saznali smo i trećeg polufinalista u muškoj konkurenciji. To je Čeh Tomaš Berdych, koji je sa 6:4, 7:6 (3) nakon sat i 46 minuta igre pobijedio Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova. Za plasman u finale igrat će protiv pobjednika dvoboja između Rafaela Nadala i Milosa Raonica.

>> Nishikori iznenadio Federera, pobjede A. Pavića i Veića na challengerima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije